kesinlikle katılıyorum sana hiç kimse onun şarkılarını onun kadar güzel dile getiremez ve taşıyamaz...kumralada yazdı:fantazi mi? bana cok değişik gedi düşünemiyorum bile
ama yine fd dinleyicilerine verdiği önemi belirtmiş, o mükemmel bir adam..
haklısın,vermesin kimseye sarkı falan,onlar ona ait,şarkıları bize ait,bizi ondan daha iyi kimse anlayamaz ve anlatamaz.
fd ne söylese yakışır mı?
-
- Üye
-
- Üye
-
- Üye
-
- Yeni Üye
- İsim: merih
Re: fd ne söylese yakışır mı?
hayır tabiki de böyle birşey mümkün değil.şakşuka söylesin diyenler var daha neler artık..onun şarkıları o kadar muhteşemki , keşke şu şarkıyı sölese diye hiç düşünmedim..
-
- Kıdemli üye
- İsim: Metin Çetin
Bence feridun abi asık veysel in 'uzun ince bir yolayım' ı soylese iyii olur yaa aslında... Siz ne dusunuyorsunuz arkadaslar...
-
- Yeni Üye
ben emre aydını son kasetindeki dayan yanlızlığımı söylese babalar gibi yakışır (kendi bestelidleri daha da bi yakaşır ne şarkıolursa olsun)
-
- Üye
MFÖ şarkılarını bazen konserlerinde söylüyor bence de güzel söylüyor...
Feridun beye en çok Cem Karacadan Tamirci Çırağı şarkısınu uygun görüyorum ben bilmem siz ne dersiniz?????????????
Feridun beye en çok Cem Karacadan Tamirci Çırağı şarkısınu uygun görüyorum ben bilmem siz ne dersiniz?????????????
-
- Yeni Üye
bence pek uygun düşmez..bu parçayı daha yeni Ali Altay cover olarak albümüne koymadımı?...bence bu parça f.d. ye yakışmaz.yani yorum ve ses tarzı olarak bu parçayı başka birileri nebiliyim Murat Göğebakan felan yorumlarsa çok daha güzel olur bence....
fd rap söylersede hiç yakışmaz bu arada.......
fd rap söylersede hiç yakışmaz bu arada.......
-
- Üye
- İsim: ali
bence ne söylese yakışmaz..özellikle son yılardaki sıradan sözlere ve dımtısa dayalı şarkıları söylerse
-
- Üye
- İsim: Sonay
bence f.d nin şarkıları varken başka şarkılar düşünmeyelim yaaa
onun şarkıları gibisi yok ki söylesin
onun şarkıları gibisi yok ki söylesin
-
- Takımdan
- İsim: yaprak
kendine ne yakışıyorsa onu söylüyor zaten...eğer ne söylese yakışsaydı herşeyi söylemeyi seçerdi...o ise en güzellerini,en bize hitap edenlerini seçiyor...:)ne yakışıyorsa söylüyor yani
-
- Üye
- İsim: Emre
arkadaşlar feridun abimiz söylediği bütün şarkıları kendi stiline ve sesine uydurarak söylüyor.mesela konserlerde söylediği coverlarda bunu net olarak görebiliriz.söylediği ve söyleyeceği her şarkıyı KENDİSİ GİBİ,TAKLİTSİZ yorumladığı için ne söylese kendine yakıştırır ve bize de beğendirir....
(ama şahsen ben de gidipte rap tarzı şarkı söylemesini istemem.söylemez de zaten)
(ama şahsen ben de gidipte rap tarzı şarkı söylemesini istemem.söylemez de zaten)
-
- Kıdemli üye
- İsim: Metin Çetin
Bide Asıklar'ın soylediği turkuleri soylese nasilk olu acaba ? Bence guzel bir deneyim olur...Olmazmı arkadaslar...