ben de katılıyorum şarkılarında kendinden geçememişsin,bambaşka bi dünyaya uyanamamışsın onunla.Belki de yeni tanıştın feridun düzağaçla ama yeni tanışmış bile olsan onun hakkındaki görüşlerindeki üslubun böyle olmamalı
evet düş kelimesini cok kullanıo feridun abim bide bnm dikkat ettiğim diğer kelime ise "yara" bu kelimeyide cok kullanıo ben bu ikisinden cok seyler cıkarıorum ferdun abimle kndimle ilgili bu yuzden onu seviorum zaten
Konum: Bir uçurumun kenarındayım...O kadar yokum ki; görmüyorlar...
Mesajgönderen son-nefesim »
genelde melankolik insanlar düşlerine çok bağımlı kalırlar(Örnek: ben)
ayrıca düş kurabilmek de bir yetenektir bence düşler bir çok şeyi yapabilmemizi sağlar hatta farklı yönlerimizi keşfetmemizi...bu nedenle bu kelime O'nu en iyi yansıtan kelime diyebiliriz...
Bence en cok sevdigi kisi kizidir.....ama ne anlamda soruyorsun?....en sevdigi sarkisi icimden sehirler geciyordur,en sevdigi albumu tum haklari yanlizligima aittirdir,en sevdigi yer bozcaadadir.....ve daha sayamadigim bir suru en....
burcu'nun da dediği gibi yalnızlık düşlerle paylaşılır..evet doğru ama merak ettiğim gerçekten yalnızlığını düşleriyle mi paylaşıyor yani feridun abim yalnızlığı gerçekten yaşıyor mu yoksa yaşayanı mı anlıyor ve şarkılarına taşıyor..
bizi düşlerde yaşatmayı başarıyor feridun abi acaba kendi düşleri neler??
Biz olmasak yaşayamazdı bence. İnsan yalnızlığıyla yaşamayamaz bence.
Şarkılarında bütün her şeyini paylaşıyor bizle. Bazılarını yorumyamıyoruz bile FD gibi mesela. Sözlerini okuyun bak..