yalnızlığım sana emanet..LAVİNYAAA* yazdı:hangi şarkı??BİTERKEN HERŞEY yazdı:Arkadaşlar bence feridun düzağaçın en sevdiği kızı TUYA NAZ.çünkü en güzel şarkıyı kızına yazmış.
FD'nin en sevdiği..
-
- Üye
- İsim: nilgün
bencede çünkü onun şarkılarında birazda derin anlamlar var.onları hissettirmek için.belki de düş kumayı çok çok iyi bildiğindendir.nihan yazdı:bncde düş kelimesi çok geçiyor ama benim bu konudaki düşüncem şöyle düş kelimesi girdiği her şarkıyı dahada gizemli yapıyor belkide bu yüzden fd bu kelimeyi seviyor ve kullanmak istiyor....

-
- Takımdan
bence de yaralar kelimesi çok geçiyor."Düş"ü çok kullanmasının nedeni de düşlerinde gitgide kirlenen bir dünyanın ve kirlenip düşlemeyi unutan insanların yerinde bambaşka ve istediği gibi şeylerin olması bana kalırsamerttt yazdı:bence en çok kullandığı sözcük 'yaralar' olması lazım coğu sarkıda geciyo cünkü
-
- Üye
- İsim: gökhan
-
- Takımdan
-
- Üye
- Konum: Bir uçurumun kenarındayım...O kadar yokum ki; görmüyorlar...
-
- Üye
-
- Üye
- İsim: ...
-
- Üye
-
- Üye
Kabataş Lisesinde onu sunarlarken de öyle söyledi adam ve çok sinirlendim..
Okul müdürü mü artık neyse, ''Bugün Feridun Düzağaç diye br adam aramızda'' dedi ya!!
Sonra mkrofonu ona verdiler..Feridun Abi de dedi ki Evet arkadaşlar ben Feridun Düzağaç adında bir adamım ve burada olmaktan çok mutluyum sizleri çok seviyorum!!
Her neyse,adklı şu geliyor ki..Belki de şarkılarını düşlerinden ilham alarak yazıyordur..Ya da belki tüm istekleri düşleridir..Düşler Düşler..
Okul müdürü mü artık neyse, ''Bugün Feridun Düzağaç diye br adam aramızda'' dedi ya!!
Sonra mkrofonu ona verdiler..Feridun Abi de dedi ki Evet arkadaşlar ben Feridun Düzağaç adında bir adamım ve burada olmaktan çok mutluyum sizleri çok seviyorum!!
Her neyse,adklı şu geliyor ki..Belki de şarkılarını düşlerinden ilham alarak yazıyordur..Ya da belki tüm istekleri düşleridir..Düşler Düşler..
-
- Üye
-
- Üye
- İsim: Sonay
Re: FD'nin en sevdiği..
HAYAT
bu kelimeyi de farkındaysanız çok kullanıyor F.D
bu kelimeyi de farkındaysanız çok kullanıyor F.D