fd nin konuk oldugu programlar
-
- Takımdan
arkadaşlar biliyor musunuz bilmiyorum ama feridun düzağaç geçen sene gani müjdenin gündem dışı programına konuk olmuştu.bu sene de onu o programda konuk olarak görmek bence çok güzel olur.eğer toplu halde harekete geçip mail atarsak belki onu bu programda konuk olarak görebiliriz.mail adresini veriyorum: [email protected]
arkadaşlar sıkı durun öyle güzel bir haberim var ki size.dedim ya yüxexes programına mail attım diye -eminim ki benim gibi atan birçok arkadaş vardır- dream tvden öykü abi cevap yazmış ve gelecek haftasonu boyunca dream tvyi izlersem onun tüm görüntülerini izleyebileceğimi söylemiş-bunun içinde fdnin katıldığı yüxexes performance de dahilmiş.gerçi ben daha önce katılıp katılmadığını bilmiyordum ama demek ki katılmış-yani feridun düzağaç dream weekend programına konuk olacak.bütün haftasonu boyunca eski klipleri,konserlerinden görüntüler,röportajları... ve onun hakkında daha birçok şeyi izleyebileceğiz.bence bu bizim için çok güzel bir fırsat.muhteşem olacak bu haftasonu.
-
- Takımdan
cok saol bilgi verdiğin için mavi_tebessüm,gerceken cok mutlu oldum!:)
nedeniyse su,bizim evde aylardır duraksamadan calısan canak anten,işte dün akşam bozuldu,deramtv dahil tüm kanallar gitti ve calışmıyor.servise haber verdik,ancak pazartesiye gelebilirz dedi.bu yüzden akşamdaN Beri gercekten cok bozuktum,yıkılmış gibiydim.ama suan o kdar sevindim ki anlatamam:9
bildirdiğin için tekrar saol arkadasım
nedeniyse su,bizim evde aylardır duraksamadan calısan canak anten,işte dün akşam bozuldu,deramtv dahil tüm kanallar gitti ve calışmıyor.servise haber verdik,ancak pazartesiye gelebilirz dedi.bu yüzden akşamdaN Beri gercekten cok bozuktum,yıkılmış gibiydim.ama suan o kdar sevindim ki anlatamam:9
bildirdiğin için tekrar saol arkadasım
-
- Takımdan
-
- Üye
-
- Yeni Üye
-
- Kıdemli üye
- İsim: Metin Çetin
-
- Üye