bence cumartesi'nin "sen de beni benim kadar özledin mi?" cümlesinde, kendisini kaybetmiş ve bundan yakınan bir kişinin; buna sebep olan kişiye (giden sevgiliye) sitemi anlatılıyor...
Benim çok sevdiğim bir şarkı olan "Yalan"ın başında:
"Her ŞEHİRE bir çakıl taşı fırlattım aslında hiç olmayan denizimden" derken ne demek istediğini tam olarak anlayamadım. Kendimce bir şeyler tahmin ediyorum ama sizin de yorumunuzu bir alabilir miyim??
kendi kendine yarattığı, aslında gerçekte "varolmayan" hayatında, gerçekte varolmayan bişiler yaşıyo.. bişilerin varolmadığının bilincinde.. ama bilincinde olduğu kadar da bilincinde değil.. falan falan falan..
dikkatimi çekti heavenandhell arkadaşımızın sorusu yanıtsız kalmış,emekli keremdeki "arzular hiç durmadan arzular" ve "yaralar,ince ince yaralar" cümlelerindeki 2.arzular ve yaralar kelimeleri fiil olarak kullanılmış bana kalırsa.Ama zaten ordaki çift anlamlılık şarkıda mükemmeliği oluşturuyo.Yani nasıl anlamak istiyosan öyle anla dio orda feridun düzağaç.Aslında birçok parçada bu var ve tam olarak anlaşılmamasının sebeplerinden biri bu.
Doğru.Aslında böyle bişeyler olduğunu tahmin etmiştim.Ama ağlarsan eğer ilk damlanla arınabilirimi duyunca biraz karıştırdım:)hala da orasını çözemedim
benim anladığım şu: eski sşklar yok günümüzde kerem, mecnun, ferhat aşkları artık dijital ortamlarda boy göstermekte. aslım demek isterken kendisinin aslı(gerçeği) bu halde olduğunu anlatıyor.