fd nin şarkı sözlerini tam olarak anlayabiliyor musunuz?
-
- Üye
- İsim: ali
fd nin şarkı sözlerini tam olarak anlayabiliyor musunuz?
ben açıkçası bazı sözlerini tam olarak anlayamıyorum..mesela ben emekli keremim aslım dijital olmuşda da ne demek istediğini tam olarak anlayamadığım gibi?? başka şarkılarda var.. çok sonra anlıyorum fd nin ne demek istediğini..siz de de oluyormu böyle bi durum yoksa ben de mi sorun war??
En son hseven359 tarafından Cumartesi, Eylül 9, 2006 19:24 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
- Üye
- İsim: ...
ohoo tabiki oluyor
sonradan anlayınca da hayran kalıyorum bu nasıl bir sanattır diye, evet gercekten de bu kadar guzel cumeler kurabilmek, duygularini boyle cumleler icinde kullanmak bir sanat, bazen biz anlayamasak da...
ben emekli keremim aslım digital olmus... evet ben de cozemedim ama sanırım su demek, sadece benim tahminim; ben gunumuzun keremiyim, yani 21. yuzyilin keremi
sonradan anlayınca da hayran kalıyorum bu nasıl bir sanattır diye, evet gercekten de bu kadar guzel cumeler kurabilmek, duygularini boyle cumleler icinde kullanmak bir sanat, bazen biz anlayamasak da...
ben emekli keremim aslım digital olmus... evet ben de cozemedim ama sanırım su demek, sadece benim tahminim; ben gunumuzun keremiyim, yani 21. yuzyilin keremi
-
- Üye
- İsim: Özlem
arkadaşlar bence emekli kerem'de anlatılmak istenen şu:
bilirsiniz eski tarihlerde aşk'lar günümüze göre çok daha gerçek ve hakkıyla yaşanırdı..
aslım dijital olmuş derken bu yeni dijital çağın getirisi olan alışkanlara sahip, aşkı hakkıyla yaşayamayan, bazı duygulardan yoksun insan demek istiyor..
ben emekli kerem'im derken ise bu yozlaşma sebebiyle artık kendisi gibi insanların azaldığını hatta kalmadığını, bu yüzden de emekli olduğunu, yani vazgeçtiğini belirtiyor..
tabii bunlar benim çıkarttığım anlamlar.. kanun değil, ukalalık değil
bilirsiniz eski tarihlerde aşk'lar günümüze göre çok daha gerçek ve hakkıyla yaşanırdı..
aslım dijital olmuş derken bu yeni dijital çağın getirisi olan alışkanlara sahip, aşkı hakkıyla yaşayamayan, bazı duygulardan yoksun insan demek istiyor..
ben emekli kerem'im derken ise bu yozlaşma sebebiyle artık kendisi gibi insanların azaldığını hatta kalmadığını, bu yüzden de emekli olduğunu, yani vazgeçtiğini belirtiyor..
tabii bunlar benim çıkarttığım anlamlar.. kanun değil, ukalalık değil
-
- Üye
- İsim: ali
-
- Üye
- İsim: mesut
-
- Üye
- İsim: mesut
-
- Üye
- İsim: cansu
-
- Üye
- İsim: defne
-
- Üye
benim düşündüren de: cumartesi deki:
"sen de beni benim kadar özledin mi?"
ben iki anlam çıkarıyorum, 1.si sarkıyı söyleyenin kendinden kopmuş kendini araması, özlemesi... 2.si söylediği kişinin de, kendisinin onu özlediği kadar özleyip özlemediğini sorması..
genelde yorumlarını aldıklarım 2. yi çıkarıyo?bence 1. daha ilginç ve anlamlı geliyo... siz ne dersiniz?
"sen de beni benim kadar özledin mi?"
ben iki anlam çıkarıyorum, 1.si sarkıyı söyleyenin kendinden kopmuş kendini araması, özlemesi... 2.si söylediği kişinin de, kendisinin onu özlediği kadar özleyip özlemediğini sorması..
genelde yorumlarını aldıklarım 2. yi çıkarıyo?bence 1. daha ilginç ve anlamlı geliyo... siz ne dersiniz?
-
- Yeni Üye
-
- Üye
-
- Yeni Üye