sanırım kendisi de an geliyor insan olduğunu;insansı çiğ duyguları olduğunu unutuyor...bunun içinde cezalandırılması gerekmiyor...ayrıca,gerçek gerçekten de reelmidir?konusunda daha ılımlı olması lazım gelir(dileriz)...herşeye rağmen bile,suyun üzerinde bir ruha s(r)ahipdir...hem milletin içerisinde sırtında hasıl olmuş,bir çift kanatla dolaşsan bile,ruhunu görmeyi denemez(bırakır);abi beni bi uçursana(dolaştırsana) der(ler)...
kentte derviş olmak zordur...incelik ister;sabır ister...
herşeyden öte dervişin dediğini,gördüğünü,kör cahil(se) anlamaz ''öylesine bi el sallar'' işte...
herkesi mutlu edemezsin...
bu tam olarak ırak da ingilizce konuşmaya benzer azizim...
kendisine ''uğur dündar'' sabrı,devamlılığı,metaneti dileriz...
FD'Yİ TANIMLAYIN, CÜMLELER İÇİNDE KULLANIN....
-
- Üye
- İsim: yasemin
ben feridun düzağaçı 14yaşımdayken tanıdım,dayımın sayesinde ilk onda gördüm köprüden önce son çıkış kasedini.komik bi kıskançlıkla başladı aslında herşey.dayım o zamanlar nişanlıydı ve o kasedi nişanlısına hediye edeceğini söyledi bana ben o kadar çoook kıskandım ki dayımı o an neden ona verecek bana verse ya diye sonra gidip aldım hemen o kasedi ve tabi sonra diğerlerini... büyüdükçe daha çok sevdim ve anladım feridun düzağaçı,böyle başladı işte arkadaşlar benim feridun düzağaç sevgim... burdan dayıma binlerce teşekkürler
-
- Yeni Üye
-
- Üye
-
- Üye
uzuun ca zaman net e ara vermelerimden sonra,az biraz baktım söyle gördüm ki ortalıgı bir totem tutmadır almıs gider iken,yazmalı ziyadesiyle...
efenim düsündüm de yeniden,kendisi ''rehber kartal'' totemi alabilir (olabilir)takip edenleri icin..pek bir münasip olurdu...varıp ruhlara bi sormak lazım gelse de eminim cvp.ları rehber kartal totemi olurdu... rehber kartal feridun''sıtka''
kaldı ki rehber kartal pek uygundur kendisine bilgelik de ister bu totem ziyadesiyle -e bu da kendisinde mevcutdur...
söyle bir baktım da,valla olur bu yaa...olur olur..
bu arada kirlenmez ne olsa beyaz...öylesine beyzadır ki,öylesine koyu beyaz,yogunlugu ile kirlerin bile rengini acabilir...tüm (kir)renklerin toplamı yine beyazı vermez mi bir de...
u(h)ktedir!''beyaz ın umudu(dur)''...
kimbilir...
efenim düsündüm de yeniden,kendisi ''rehber kartal'' totemi alabilir (olabilir)takip edenleri icin..pek bir münasip olurdu...varıp ruhlara bi sormak lazım gelse de eminim cvp.ları rehber kartal totemi olurdu... rehber kartal feridun''sıtka''
kaldı ki rehber kartal pek uygundur kendisine bilgelik de ister bu totem ziyadesiyle -e bu da kendisinde mevcutdur...
söyle bir baktım da,valla olur bu yaa...olur olur..
bu arada kirlenmez ne olsa beyaz...öylesine beyzadır ki,öylesine koyu beyaz,yogunlugu ile kirlerin bile rengini acabilir...tüm (kir)renklerin toplamı yine beyazı vermez mi bir de...
u(h)ktedir!''beyaz ın umudu(dur)''...
kimbilir...
-
- Üye
- İsim: Şahika
şair diye nitelendirilmesinden rahatsızlık duymadığını sanıyordum.Bozcaada yazdı:Rica ediyorum şair nitelendirmesini yapmayalım.deniz_s yazdı:feridun düzağaç benim vazgeçilmezim... kendisi ve yaptıkları kalitenin diğer adı... çok iyi bir müzisyen ve mükemmel bir şair... gözlerimdeki hüznün simgesi... ne zaman boğulduğumu, yalnız kaldığımı düşünsem yalnız olmadığımı gösteren sözlerin ve duyguların sahibi...
iyi ki varsın güzel insan...
Onun canını sıkan konulardan biri de bu.
Mazur gör beni...
öğrenmiş oldum
-
- Üye
- Konum: Bir uçurumun kenarındayım...O kadar yokum ki; görmüyorlar...
-
- Üye
- İsim: ...
-
- Yeni Üye
- İsim: melis
-
- Üye
- İsim: FARAKLİT
FD'Yİ TANIMLA
BENİMLE FD İLE TANIŞMAM ALEV ALEV ŞARKISI İLE OLDU.VE GERÇEKTENDE O AN VE ŞU ANDA BU ŞARKIDA ANLATTIKLARINI YAŞIYORDUM VE YAŞIYORUM.DÜŞLER SOKAĞI KENDİNE İYİCE BAĞLADI.FD ŞARKISI,LAVİNYA VE BENİ UNUTMA ŞARKISIYLA TAM BİR HAYRANI OLDUM.ARTIK TEK GEÇİYORUM O'NU.İYİKİ VARSIN F.D.