feridun büyük bir mazhar alanson hayranı..

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
Misafir

Mesaj gönderen Misafir »

hun a hiç ama hiç katılmıyorum ben!ruder haklı. herkes artık fd şarkılarını söylüyo diyosunuz ama ne söylüyo herkes????????!!!alev alev-fd-düşler sokağı(ki düşler sokağı onun değil)şarkılarını bilmek fede yi fede şarkılarını doğru düzgün bilmek değildir ki!yani fd nin fd sinin ben kısaca fd bölümnü bilmek o abuk sabuk insanların abuk sabuk olmalarını değiştirmez yada onlara bişey kazandırmaz...bence onlarda bişey kazanmak istemezler.fede nin onlara ihtiyacı da yok zaten.burada konserine giden 5000 kişinin 3000 i alev alev diye geliyo ki zaten konserlerinin hepsinde herkes alev alev i istiyo!oysa ben buralar soğuk a eşlik etmek istiyorum.yada gölgeye yada gamlı uçağa...ama çok az ses çıkıyo bu şarkılarda!ben hun un mazhar alanson hakkında söylediklerine de hiç katılmıyorum.bence sevmediği için böyle konuşuyo.nerede olduğunu gayet ii bilen bi insan ama fd nin k.ö. son çıkış albünü ona ithaf edişinde böyle bi ima olabilir die düşündüm bende.ya fede arada sırada bu siteyi ziyaret falan ediyodur belki ve bu yazdıklarınızı(eskisi gibi değil artık!)okursa çok üzüleceğinden eminim.hemde çok.abuk insanların onun güzel şarkılarını bilmesi fd nin suçu değil ki...bu suç değil zaten.fede nin eski tutumunu bilecek kadar yaşım müsait değil ama değişmediğini şurdan söyleyebilirim ki;ben eski şarkılarını dinleyince de aynı şeyi hissediyorum son şarkılarını dinleyince de.hissettiğim şey şu:mükemmel üstü!
ucuckelebek

Mesaj gönderen ucuckelebek »

ben her albümünden farklı tatlar aldım feridunun.zamanla değişti bazı şeyler müziğinde değişecekte..bunu yadırgamıyorum ben..bu bahsetiğiniz adam canlı bir varlık..hayattaki herşey değişirken onun duygu dünyasıda değişiyor.bazı şeyleri yaşadıkça daha farklı yorumluyor.yada değişik denemelerde yapmak isteyebilir.ne varki bundaa...onu ilahlaştırmak bu yüzden tehlikeli..o yaptığı işlerden memnun,popüler olsun diye birşey yaptığı yok..ama sırf çok sattı son albüm diye utanmalımı kendinden,kendini sorgulamamlı mı?herşey gayet yolunda giderken hayranlarının acımasız eleştrlerini hak ediyormu bu adam?üstelik müthiş bir bencillik var burada...başka insanlarında dinlemeye başlaması onu ne kadar güzel..onlarında tat alabilmeleri..güzel olan şeyler paylaşılmalı...bu popülerlik onu bozacak diye korkuyorsanız onu daha tanımamışsınız demektir.bırakın çok dinlensin,herkesin fd si olsun,herkes fd şarkılarında bulsun aşkı,yalnızlığı,hayatı..ben onunla beslenen insanlar çogaldıkça daha hoş bir ortamda yaşayacağımı düşünüyorum.mesajları alındıkça güzelleşecek herşey...
Misafir

Mesaj gönderen Misafir »

uçuk kelebek doğru söylüyor ,
kendilerini özel hissetmek için feridunun az hayranı olsun diyenleri anlamıyorum. herkes sevilmek yaptıklarının daha fazla insan tarafından takdir edilmesini ister.
marmara konserindeki kalabalık karşısındaki coşkusunu görenler ne demek istediğimi anlıycaktır.
aklımı yitirmişimki doğrulara durmuşum ......
Misafir

haksizlik yapmayalim

Mesaj gönderen Misafir »

arkadaslar sunu soyliyebilirim ki ben de feridunun son albumunu icime sindirmis diilim,ama sindirememis olmamin sebebi populerligi diil!ilk kasetlerin hissettirdigi saf ve gercek SEVGİYİ su son kasetinde hissettirememis olmasi,yarin yuzunune cig dusuremem derken simdilerde alev alev yanmasi!populerliye gelicek olursak bundan 2 ,3 sene oncesinde istanbulda YAGA diye bi barda progrm yaparken feridunu dinlemeye gittigimde gercekten uzulurdum,cunku cok az insan olurdu buda heralde bi sanatci icin cok uzucu olsa gerek!ne kadar feridunu bi cok insanla paylasmak biz fanatikler icin zor olsada!diger turlusu bence daha kotu!bu arada yeri gelmisken soyliyim bi konser esnasinda feridunla konusma firsati buldum gercekten kendiside bu kadar populer olmaktan rahatsiz,gercekten sarkilarini anliyan insanlarla birlikte olmak istiyor!!hun ve dusuncelerine katilan arkadaslar f.d.yi uzuyorsunuz bence asla hak etmiyor,,,
umit_shady

Mesaj gönderen umit_shady »

hmmm pekı sıkı bır ezgının gunlugu fan'ı oldugunu da bılıyormusun....:::))
Bozcaada

Mesaj gönderen Bozcaada »

Ben de tam tersini düşünüyorum bence uzun uzun Feridun Düzağaç albümü de diğer albümleri gibi harika olmuş!! :wink:
kIzIlgece
Üye
Üye
İsim: bilge

Mesaj gönderen kIzIlgece »

İnsanın Mazhar Alanson'a hayran olmaması o kadar zor ki...Tabi aynı şey Feridun Düzağaç için de geçerli.