Feridun Düzağaç bu hafta TV MAKİNASINDA -cumartesi 23.20 de-
-
- Üye
- İsim: rüya
haber verdiğin için teşekkürler , klibi halen seyredemedim ama olsun bu akşam inşallah izliycem .arkadaşlar okanın programında telefonlarla feridun u yanlız bırakmayalım.
Daha önce Okan Bayülgenin programına konuk olduğu zaman peş peşe Feriduna telefon gelince Okan Bayülgende takılmıştı , ammada hayranın var telefonlar hep sana diye .o da mahçup gülüşü ile çok mutlu olduğunu belirtmişti.Zaten artık okan çok konuk aldığı için belki ona ilgi az olabilir .o Yüzden lütfen HEP DESTEK, TAM DESTEK.
Sevgilerrrrrrrrrrr
Daha önce Okan Bayülgenin programına konuk olduğu zaman peş peşe Feriduna telefon gelince Okan Bayülgende takılmıştı , ammada hayranın var telefonlar hep sana diye .o da mahçup gülüşü ile çok mutlu olduğunu belirtmişti.Zaten artık okan çok konuk aldığı için belki ona ilgi az olabilir .o Yüzden lütfen HEP DESTEK, TAM DESTEK.
Sevgilerrrrrrrrrrr
-
- Görevli
- İsim: güLşah
Re: fd nin klibi
buna benzer konular daha önce de konuşulmuştu forumda.srznşt yazdı:ben hünüz izlemedim klibi ama kral tv gibi bir müzik kanalında yayınlanmasına üzüldüm açıkçası
sanatçılar yaptıkları işten ekmek de yiyorlar bunu unutmayalım arkadaşlar. biz üzülsek de sevinsek de, tasvip etsek de etmesek de, olaylar bizim ve hatta bazen sanatçıların bile inisiyatifleri dışında gelişiyor.
reklam diye bir gerçek var, olmazsa olmaz. bu da onun bir parçası. biz istesek de istemesek de...
-
- Üye
Re: fd nin klibi
arkadaşlar kral tvyi ben de sevmiyorum ama eskişehirde öğrenciyim, yurtta kalıyorum ve seyredebildiğimiz tek müzik kanalı kral tv.. bu yüzden ben kral tvde yayınlanmasına sevindim.. eğer yayınlanmasaydı klibi anca bursaya gittiğimde denk gelirsem seyredebilecektim.. işe biraz da bu yönden bakın lütfen.. herkesin evinde kablolu tv ya da uydu yok..srznşt yazdı:ben hünüz izlemedim klibi ama kral tv gibi bir müzik kanalında yayınlanmasına üzüldüm açıkçası
-
- Takımdan
- İsim: Aslı
-
- Admin
- İsim: Ersin
-
- Üye
- İsim: Özlem
-
- Üye
- İsim: Burcu
Re: Feridun Düzağaç bu hafta TV MAKİNASINDA -cumartesi 23.20
bencede beklenen an haber verdiğin için çok sağol eyvallahhseven359 yazdı:evet arkadaşlar beklenen an geldi fd cumartesi gecesi kanald de...

-
- Üye
- İsim: Özlem
-
- Üye
- İsim: Burcu