Feridun Düzağaç Hakkında
son YAPRAĞI DÜŞTÜ GÜZÜN,
İÇİMİN BURUK ÇIĞLIĞI ARTIK YÜZÜN,,,
VE AŞK BAZEN BİR DÜŞ YARASI...
NE ÇOK TANIDIK,,BİLDİK BU HÜZÜN
ya arrkadaşlar allah aşkına böyle derinden içten sözler yazan bi adam sizce kendini beğenmiş ,sadece karizma takıntısı bir insan olabilirmi?öyle olsa çok farklı gelirdi gündeme ..
bunu yapan öyle çok kişi varki...
yapmayin arkadaslar bizene feridunun ozel hayatindan huylarindan bize onun sanati lazim.ve bunu cok iyi sekildede yapiyo.(tartisilmaz!!) hic kimse mukemmel degilki.elbet herkesin bi kusuru olucak.siz onun yazdigi sarkilari elestirin tabi elestirecek birsey bulabilirseniz.mukemmel yaziyo aski insan bu kadar guzel anlatamaz.ama fd anlatiyo.tabi baska bir sey bulamadiniz gitmisde fd cok ukalaymisda oymusta buymusta bos laflar bunlar. birakin!!
-
- Üye
- İsim: ali
Feridun düzağacın konserlerinde yanına gelenleri kabul etmiyor ve fotoğraf çekilmesini istemiyor çünkü ; Konserde kendini tamamen o güzel atmosfere ve şarkılarına veriyor.Yürekten söylüyor.Ve bunun bozulmasını istemiyor..
Bir konserde lütfen arkadaşlar yanıma gelmeyin bu güzel rsmi bozmayın dedi..
Ukala bi adam değil...Çok doğal , içten , mutevazı ve zeki bi adam..
Bir konserde lütfen arkadaşlar yanıma gelmeyin bu güzel rsmi bozmayın dedi..
Ukala bi adam değil...Çok doğal , içten , mutevazı ve zeki bi adam..
-
- Üye
- Konum: Bir uçurumun kenarındayım...O kadar yokum ki; görmüyorlar...
E YANİ FERİDUNUMUN ŞARKILARINI ANLAYABİLMEK İÇİN ''ZEKA'' GEREKİR ( üstüne basa basa söylüyorum) MEYVE VEREN AĞACI TAŞLARLAR SÖZÜ TAM BURADA KENDİNİ BELLİ EDİYO.BEN ONUN KADAR MÜKEMMEL BİR SANATÇI GÖRMEDİM GERÇEKTEN SANATÇI DİKKAT EDİN şarkıcı DEMİYORUM BU YÜZDEN TABİKİ ONA SİNİR OLANLAR OLACAKTIR BU ENGELLENEMEZ o arkadaş KONUŞMAYA DEVAM ETSİN . Bİ TANESİN SEN FERİDUN...
-
- Takımdan