Feridun Düzağaç'ın ilk filmi

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
dipnoisti

zaten klipler çok kısa idi..

Mesaj gönderen dipnoisti »

fd gibi ,sözlerinin içine bütün herşeyi sığdırmayı başaran birinin klipleri de benim gibi izlemeye doyamayacak birisi için takdir edersiniz ki oldukça kısadır.Bu film beni bayağı idare eder...Şimdiden hayırlı olsun...
spectra
Üye
Üye

Mesaj gönderen spectra »

film noldu?
Misafir

Mesaj gönderen Misafir »

ah bi bilsem de cevap versem...bende çatlıycam yakında
ama galiba ankara film festivalinde gösterime giriyomuş.
peki biz nası izliycez?
funloveworm32.exe

Mesaj gönderen funloveworm32.exe »

bildigim kadariyla ankara film festivalinde gosterime giriyodu
odysseia

Mesaj gönderen odysseia »

ewet 9mart çarşamba günü ankara kızılay büyülü fenerde..giden yok mu ya??
melissa__

Mesaj gönderen melissa__ »

allahım inşallah bilet bulabilirsem çarşamba bende ordayım;))
buralarsoguk

Mesaj gönderen buralarsoguk »

hepinizi oldurmek istiyorum
Kullanıcı avatarı
kumralada
Takımdan
Takımdan

Mesaj gönderen kumralada »

ya nie hep ankara ya,istden kocaeliden bahseden yokmu,film buralarada gelmiomu:)
odysseia

melissa merak etme bilet bulmak hiç problem değil.. gerçi ben yerimi ayırtıp garantiledim ama..orada çalışanlara bilet kalır mı diye sorduğumda hafiften güldüler bana,galiba pek soran olmadı..aman millet anlamıyo işte filmden :lol:
odysseia

buralar soğuk;
ben olsam ben de bize gıcık olurdum..
umarım diğer şehirlerde de gösterime girer :D
Misafir

Mesaj gönderen Misafir »

yaaaaaaaaaa ya burda ben nası izliycem peki... kıskançlıktan çatlıyooorrrrrrrrruuuuuuuum.noolur bari biriniz filmi izleyince cvp yorum falan yazın.bu arada benim internet yarın kesiliyo kendinize çok iyi bakın hepinize saygı duyuyorum feridun u sevmeye dewam! :P
ebruli

Mesaj gönderen ebruli »

arkadaslar ben kacirdim bu filmi heralde :( .gosterime girdimi.eger girdiyse nasildi.sormasi bile yanlis olur eger fd oynuyorsa kesin mukemmeldir.lutfen beni bilgilendirin.tsk :wink:
odysseia

arkadaşlar galiba hepinizin ahı tuttu..filmin gösterimi iptal edildi.. :oops: şu an filmimi izlemiş görüşlerimi sizlerle paylaşıyo olacaktım ama olmadı..bu filmi izlemek nasip olmayacak galiba..AYY ÇOOK SİNİR OLDUM :evil: kaç gündür bugünü bekliyodum:((
requiem

Mesaj gönderen requiem »

mayısta gösterime gireceğini okudum bir dergide..
ASLIY

Mesaj gönderen ASLIY »

% 100 SÜPER OLUCAK!!! :)