Arkadaşlar bu filmi çok merak ediyorum ama en az bu merakım 1 ay sürecek herhalde filme gelince f.d her yaptığı albüm her yazdığı parça süperse filmide süperdir
SÜPER OLACAĞI ZATEN BELLİ DE Bİ GİRSEYDİ...
BOŞUNA BEKLEMEYİN MAYISI FALAN HANİ OCAKTAYDI AÇIKÇASI BEN UMUDUMU YİTİRDİM
HER CUMA SİNEMALARI ARAMAKTAN BIKTIM.
ONLAR DA BENDEN BIKTIIIII
BENCE FAZLA DA UMUTLANMAYIN ARKADAŞLAR
BU KONUDA KİMİN ELİNDE TAM BİR KESİN BİR BİLGİ KAYNAK FALAN VAR Kİ!!??
iyi de o zaman niye çektiler bu filmi? zevkine ya da herhangi bişeyin hayrına değil ya.. sonuçta belli bi para harcanmadı mı bu filme,belli bi emek verilmedi mi? filmi çekip, gösterime sokmamaları fazlasıyla saçma olur bence..
slm arkadaşlar ya ben bunu yeni duydum da ne oldu iptal mi edildi ama bari bizler için bir cd falan çogaltsınlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaa bide ben bu adamı çokkkkkkkkkkkk seviyorum
abi filmin bazi kisimlarini gordum ya bir yerde fd ellerini acmis ucan gibi yapiyor biryerde de sigarayi oyle iciyor ki sigara icmem geldi orada sonunda da mehmet yerde kanlar icinde serilmisti ki o kismindada gercekten tuhaf oldum
fd bugun konser için konyada dolayısıyla ben de onunla imza ve sohbet esnasında az da olsa sohbet imkanı buldum ve ilk olarak gece 11:45'i sordum 11 mayısta istanbul sinemalarında gösterimde (ben onun yalancısıyım) fakat anadoluya gelmesi zor gibi gorunuyor...
ne yapalım hayırlısı odysseia orası türkiyenin beyni herhalde ilk olarak gösterime girecek bizim buralar....... kalmamış vay be istanbul isatnbul olalı böyle film görmemiştir herhalde bizmi napcaz bizde anadoluya gelmesini bekleycek geldiğinde ğişe rekorları kırdıracak ve istanbul bizlere hayran kalacak yapımcılar bile şaşıracaklar bu ne sevgi böyle diye ve pişman olacaklar niye anadoluda gösterime girdirmedik diye olsun canları saolsun abilerim en azdın yakında gösterime grecekmiş ya oda yeeeeeeeeeeeeeetttttttttttttttttttteeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr
olur mu canım öle şey,bi film gösterime gircekse her yerde girer..sadece bi kaç şehirle hatta tek bi şehirle kısıtlı kalması haksızlık ve de saçmalık yani....
cidden o ne demek ya,hem ilk filmin ankara film festivalinde gösterime girmesi söz konusuydu arkadaşlar hatırlatırım!imkansız değil yani buraya gelmesi??çok saçma olur sadece istanbul olması!onun istisması ne?