GECE 11.45 İ SEYRETMEYE TAKSİME GİTTİM VE DE SADECE BİR SALONDA GÖSTERİMDEYDİ. EVET ARKADAŞLAR İŞTE YURDUMUZDA SANATA VERİLEN DEĞER. HEPİNİZE BİR KERE DAHA HAYIRLI UĞURLU OLSUN. YARIN SINIFTA KALACAĞIMIDA BİLSEM FERİDUNU SEYRETMEYE,YAŞAMAYA GİDİCEM.
Merhaba arkadaşlar herhalde film İstanbul, Ankara, İzmir de oynuyor diğer illerde olmayacak diye bir şey duydum ne kadar doğru bilemiyorum bu konuda bilgisi olanların paylaşmasını istiyorum
dediğimi yaptım ve filme gittim.bence super bir filmdi.
elinizi uzatsanız sanki feridunun gözyaşlarına dokunacaka kadar yakınsınız. varın gerisiin siz düşünün.
feridun super film super. ya ben bu adama bitiyorum.
bende filmi dün ank ta izledim. feridun acayip doğal oynamış bu kadar ii olacağını beklemiyordum. ancak filmde beni rahatsız eden bir iki teknik eksiklik vardı. bu film antalya film festivalinde en ii kurgu ödülü aldı ancak filmi izlerken filmdeki olaylar bana biraz kopuk geldi.sanıyorum bunun nedenide filmin 120 dk dan 97 dk ya indirilmesi.yani yönetmen bu konuda biraz daha duyarlılık gösterebilirdi.ancak feridun acyip bir performans sergilemiş. tiyatrocuyum diye geçinenlere bin basar.
SÜPERSİN FERİDUN.....
SENİ SEVİYORUMMM.....
Gece 11:45, 2004 Ekim ayında Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde “en iyi kurgu”, “en iyi film müziği”, “en iyi laboratuvar” dallarında ödüle aday gösterildi fakat hiç bir dalda ödül alamadı...
dün okuldan kaçıp fd nin filmine gittik inanırmısınız koskoca salonda 15kişi ya vardı ya yoktu...fd nin oyunculuğuna diyecek tek kelime 'süper' ama film için aynı şey söylenemez..
biz filmi salonda 4 kişi izledik..gerçi açık konuşmak gerekirse feridun olmasa ben de o filmi izlemeye gideceğimi zannetmiyorum.o yüzden insanlara filmi izlemedikleri için çok da fazla laf etmemek lazım bence ee herkes bizim gibi feridunu keşfedebilmiş ve onun tadına varabilmiş değil..
ben ayagim turkiye bir catsin o yeld hanima gosteririrm film oynamak neimis bir kere konusurken fis ve ifade yaparken sey soyledi filmin yoneticisi yani ercan bey gerek kimi filmde oynatacagini bileydi yani fd nin bu filmde oynamasi yanklisti yani ben tamamen oyle aldim ama ben onun derdi ne biliyorum o bir kactane odul almis ismi en on sirada yazilib onuun yazilib cizilmesi gerekecekmis medyada ama fd nin ismi en onde yazilinca hanim bozulmus neyse bozulmaya devam etsin birazda bizim fd den oynamak oyrensin
film yalnızca üç şehirde gösterime girmiyor.geçende samsuna geldi.filmi ben ve beraber gittiğim arkadaşım yalnız izledik.yorumum yok.anladım ki insanlara zorla iyi yüklenmiyor.ben film için duyan varsa teşekkür ediyorum.