Feridun Düzağaç'ın ilk filmi
-
- Takımdan
filmi izleyemedim ama eminim çok başarılı oynamıştır feridun abim zaten kendisi de röportajlarda 'bana yakın bi karakter olduğu için oynarken çok zorlanmadım,oynadığım karakter de benim gibi fazla konuşmayan biri'diyor gerçi rolünün nasıl bi karakter olduğu önemli diil bence feridun düzağaç isminin geçtiği bi proje buram buram kalite kokar.
-
- Üye
- İsim: bilge
Filmi beğenmiştim ben.Feridun Düzağaç için bir şey söylemeye gerek bile yok zaten.Bu filmin müziği en iyi film müziği dalında Altın Portakal Film Festivali'ne adaydı galiba.Başka dalda adaylıkları da vardı tam hatırlamıyorum...Neyse, güzeldi yani.İyi ki ona ısrar edilmiş bu rol için ve iyi ki o da kabul etmiş.
-
- Üye
-
- Yeni Üye
Re: Feridun Düzağaç'ın ilk filmi
biraz geç bi cevap olcak ama.. geçen hafta vcd sini aldım d&R dan. ilk olarakta orda izlemiş olduım. filmde birçok yer yarım kalmış, bazen saçmalıklar olmuş. hele töre gibi bir nedenden öldürülcek olan kzıın bozuk bi aksanla konuşması biraz kötü kaçmış. ama feridun düzağaç herşeyiyle o role çok iyi oturmuş ve hakkınıda vermiş. bu kadar 

-
- Üye
- İsim: Melek
bende 3 gün önce izledim. gerçekten de çok etkileyici bir film. konusuyla ve çekimiyle tam bir bütün oluşturmuş.
-
- Üye
- İsim: Melek
ilk başta benim de bu dikkatimi çekti ama biraz izledikten sonra anlıyorsun. kız giyimiyle, yaşamıyla zaten farklı o aileden. babası tarafındn da çok seviliyor aslında. antalya gibi bir yerde yaşadığını düşünürsek bir de. (ama abartmışlar birazlost yazdı:biraz geç bi cevap olcak ama.. geçen hafta vcd sini aldım d&R dan. ilk olarakta orda izlemiş olduım. filmde birçok yer yarım kalmış, bazen saçmalıklar olmuş. hele töre gibi bir nedenden öldürülcek olan kzıın bozuk bi aksanla konuşması biraz kötü kaçmış. ama feridun düzağaç herşeyiyle o role çok iyi oturmuş ve hakkınıda vermiş. bu kadar

-
- Yeni Üye
- İsim: merih
dün akşam türkmax'ta vardı...