Feridun Düzağaç Maksat Muhabbet'te
-
- Üye
- İsim: Şahika
Re: Feridun Düzağaç Maksat Muhabbet'te
Ya Feridun yine çok güzeldi şarkıları konuşmaları. Ama gerçekten de Kadir Çöpdemir F.D. hakkında hiç birşey bilmiyordu ama çok büyük bir hayranı gibi gösteriyordu kendisini. Birde diğer konuklar falan çok sıkıldı bence F.D. orada
-
- Üye
- İsim: rüya
Feridun Düzağaç'ın bu tür programlara katılması belkide çalıştığı müzik şirketinin bir zorunluluğu olabilir. Kaset anlaşmasında belki de tanıtım amaçlı tv programlarına katılıcaksın gibi. Başka açıklama bulamıyorum...
Olsun ne yapalım sağlık olsun, hayatta hepimiz istemediğimiz olaylarla karşılaşıyoruz zaman zaman. Feridun'u hepimiz çok seviyoruz, üzülmesini, zor durumda kalmasını hiç istemiyoruz. Ama elimizden tek gelen ona layık bir dinleyici olmak... Selamlar.
Olsun ne yapalım sağlık olsun, hayatta hepimiz istemediğimiz olaylarla karşılaşıyoruz zaman zaman. Feridun'u hepimiz çok seviyoruz, üzülmesini, zor durumda kalmasını hiç istemiyoruz. Ama elimizden tek gelen ona layık bir dinleyici olmak... Selamlar.
-
- Üye
İsmiyle gülümseme ve memnuniyet çağrıştıran KADİR ÇÖPDEMİR,"MAKSAT MUHABBET" programıyla sevgili FD'yi program formatına uygun olarak güzel bir şekilde ağırladı.Belki de stüdyoda olmanın iç-içeliğinden olsa gerek biz de çok güldük FD'de çok güldü yapılan esprili konuşmalara.Arada "nazik" bir konu olan medeni durumuyla ilgili soru vardı biraz duraksama getiren o kadar. Biz çok memnun kaldık o "nazik"soru dışında.Hatta"Üzme babayı!diye bağırdım Kadir ÇÖPDEMİR'e fakat yeteri kadar yüksek sesle seslenememişim ulaşmadı sesim.
Sevgili OYA'nın yokluğu bizi de meraklandırdı.Arada kapının yanından geçerken sevgili MERT ALKAYA'ya sordum.OYA başka bir şarkıcının-galiba ŞEHNAZ- programına randevuluymuş önceden,o yüzden yokmuş,rahatladık kötü bir gelişme olmadığını öğrenince.Biz OYA'sız ne yaparız sonra?
Program bitimi KADİR ÇÖPDEMİR'e teşekkür ettim program formatı içinde FD'yi üzecek bir sululuk yüklenmeleri olmadığı için.Yoksa bilirsiniz bu tür programlarda laçkalığın bini bir para.Gelen konuklarda diğer birçok programlardakine istinaden daha dolu kişilerdi mevcut işkollarındaki kişilerden.Olabileceğin en iyileriydi.Kendi dünyalarında olumlu katılım sağladılar programa.
Not:Bu tür programların formatında olabilecek ciddiyet bu düzeyde oluyor.Bunu katılanlarda biliyor ve Kadir Çöpdemir FD'ye olabilecek en saygılı şekilde davrandı.Zaten farklı bir durum olsa FD kendini ezdirmeyi bırakın laf söyletmez kendine.Medeni durum sorusu açılan konuda kontra olarak geldive FD tarafından normal şekilde yanıtlandı.Öyle TV başından göründüğü gibi değil.Sadece format gereği şakalı tarzdaydı.Benim seslenmemde espri tarzlıydı ama alçak sesle.
Sevgili OYA'nın yokluğu bizi de meraklandırdı.Arada kapının yanından geçerken sevgili MERT ALKAYA'ya sordum.OYA başka bir şarkıcının-galiba ŞEHNAZ- programına randevuluymuş önceden,o yüzden yokmuş,rahatladık kötü bir gelişme olmadığını öğrenince.Biz OYA'sız ne yaparız sonra?
Program bitimi KADİR ÇÖPDEMİR'e teşekkür ettim program formatı içinde FD'yi üzecek bir sululuk yüklenmeleri olmadığı için.Yoksa bilirsiniz bu tür programlarda laçkalığın bini bir para.Gelen konuklarda diğer birçok programlardakine istinaden daha dolu kişilerdi mevcut işkollarındaki kişilerden.Olabileceğin en iyileriydi.Kendi dünyalarında olumlu katılım sağladılar programa.
Not:Bu tür programların formatında olabilecek ciddiyet bu düzeyde oluyor.Bunu katılanlarda biliyor ve Kadir Çöpdemir FD'ye olabilecek en saygılı şekilde davrandı.Zaten farklı bir durum olsa FD kendini ezdirmeyi bırakın laf söyletmez kendine.Medeni durum sorusu açılan konuda kontra olarak geldive FD tarafından normal şekilde yanıtlandı.Öyle TV başından göründüğü gibi değil.Sadece format gereği şakalı tarzdaydı.Benim seslenmemde espri tarzlıydı ama alçak sesle.
-
- Üye
- İsim: Özlem
Hakan abi, Oya ablayı ilk göremediğimde çok korktum, bilgileriniz bizimle paylaştığın için teşekkür ederim, bir nebze de olsa rahatladım.
Güzel bir program oldu ekran karşısına çok her şey güzel yansıdı.
-
- Üye
- İsim: Mehtap
Programda benim de zoruma giden şeyler vardı;ama yine de FD'yi görmek ve dinlemek çok güzeldi.Duruşuyla,sohbetiyle diğerlerinden farklı olduğunu gösteriyordu.
-
- Üye
Özlem kardeşim;bozcaadali yazdı:Hakan abi, Oya ablayı ilk göremediğimde çok korktum, bilgileriniz bizimle paylaştığın için teşekkür ederim, bir nebze de olsa rahatladım.
Stüdyoda seyretmeni çok isterdim.O kadar keyifliydi ki herşey, baba mutlu, biz mutlu. Kahkahanın bini bir para. Kaç kez göz göze geldik gülerek FD ile. Boşuna konserleri kovalamıyoruz. Maksat şarkılardan öte güzel bir yansıması var ortama. Stüdyoda da aynı elektrik mevcuttu. Konserde görüşmek üzere.
-
- Takımdan
- İsim: GÜLDEREN
Feridun abi dışında pek birşey hatırlamıyorum programdan. Çünkü başka birşeyle ilgilenmedim
-
- Yeni Üye
- İsim: yasemin
Feridun Düzağaç böyle saçmalıklar yüzünden tv de fazla görünmüyor.Bende bir sinir harbiyle izledim ne zaman sıra gelecek ona diye... ne zaman sözünü kesmeden dinleyecekler diye yalnız değilmişim arkadaşlar
-
- Üye
- İsim: FtMnR
Ben sinir oldum o programa yaa. İki mankenin yanında çağırmışlar en çok ona kızdım. Bence tek konuk olmalıydı Bütün program sol kolunun dirseğini izledim Son şarkı da her zamanki gibi mükemmeldi Feridun abi için hazırlanan kısa film de çok güzeldi