Feridun Düzağaç Maksat Muhabbet'te
-
- Yeni Üye
Feridun Düzağaç Maksat Muhabbet'te
Feridun Düzağaç, 12 Nisan 2008 Cumartesi saat 00:30'da Kadir Çöpdemir'in sunduğu, Atv'de yayınlanan Maksat Muhabbet adlı programa konuktur. Bilgilerinize...
-
- Üye
- İsim: dilan
Re: Feridun Düzağaç Maksat Muhabbet'te
yaa o saatte başka bir program daha var! neyse artık onu izlemem.feridun düzağaç'ı dinleriz...
-
- Üye
- İsim: gökhan
çok güzel bir haber ama ben Kadir Çöpdemir'i sevmiyorum yav Feridun abi de ya Okan'a ya Kadir'e çıkıyor Beyaz'da göremedik onu
-
- Üye
- İsim: Mehtap
Çok sevindim. Mutlaka izlemeliyim.
-
- Site Admin
- İsim: Murat
Bildiğim kadarıyla 23:45 -24:00 gibi başlıyor arkadaşlar.
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
.Terazinin Hüznü.
-
- Takımdan
- İsim: Selçuk
saat 03 e geliyor program an itibarı ile dipteyim,sondayım,depresyondayım şarkısı ile son buluyor... f.d.'yi izlemek güzel ama bu program içime sinmedi açıkcası , ayrıca bas gitarda oya abla yoktu saltuk tukur vardı bunun nedenini bilen varsa aydınlatırsa beni sevinirim... gerçi oya abladan önce saltuk tukur ile çalışıyordu feridun düzağaç ama biz oya ablamıza alışmıştık bir ayrılık söz konusu değildir umarım...
-
- Görevli
- İsim: Burcu
Programı çok hasta olmama rağmen uyumadan seyrettim televizyonda Feridun Düzağaç'ın olması keyfimi yerine getirdi açıkçası ama program hiç sarmadı daha önce de tercih etmediğim bir programdı ama neyse zaten çok fazla göremiyoruz o yüzden de nerede adını duysam, nerede Feridun Düzağaç varsa seyrederim...
-
- Üye
- İsim: gökhan
onu tv'de görmek beni çok mutlu ediiyor ama berbat bir programdı iğrençti tek iyi konuk feridun abiydi istemeyeceği muhabbetletlerin ortasında kaldı kadir bey konuğunun hakkında pek bir şey bilmiyordu ben ancak 2.30'a kadar tahammül edip izleyebildim
-
- Üye
- İsim: bilge
'hazırcevap'ı Bozcaada'da çok güzel bir günde yazmış Bu şarkıyı seviyorum, hem de çok Program ise bu tip programlara tipik bir örnekti, Feridun Abi'nin konuştuklarından ve söylediği şarkılardan başka her şeye algılarım kapalıydı zaten
-
- Takımdan
- İsim: Sinan Seyda
ya feridun abinin televizyon programalarına çıkması güzel.haddim değil ama; kendine daha uygun programlara çıksa daha iyi olur.. saçma muhabbetler..feridun abiyle hiç alakası olmayan konuklar.. ayrıca kadir çöpdemir'de feridun abi hakkında hiçbir şey bilmiyordu..benim en çok kızdığım yer feridun abinin özgeçmişiyle ilgili görüntülerdi.hiç araştırma yapmadan sadece gülünç olmak için yapılmış bir şey herhalde ama ben hiç gülmedim; aksine sinir oldum.. programın en güzel bölümleri feridun abinin şarkı söylediği bölümlerdi.yinede sadece güzel şarkıları için uykusuz kalmaya değdi..
-
- Admin
- İsim: Ersin
Kısaca özetlemek gerekirse; programın formatı gereği gelen misafirlerden birer hediye alıp daha sonra bu hediyeleri açık artırma ile eğitime destek sağlamak için satacaklarmış, Feridun Abi programa bestelerini yaptığı ilk gitarı ve bir kitap ile geldi; eğitime destek sağlaması için gitarını, Kadir Çöpdemir'e ise kitabı hediye etti. İlk olarak Söz Ver ilerleyen zamanda FD ve en son olarak Dipteyim Sondayım şarkılarını seslendirdi. Komiklik adına yapılmış bir Feridun Düzağaç belgeseli hazırlanmıştı ekranlara getirildi akabinde belgesel Feridun Abiye hediye edildi.
En kederli yıldız kayarken dilek tutmuşum...
-
- Yeni Üye
- İsim: ismail
Feridun abi yine bizi gurulandırdı o efendiliği o sevecenliği mükemmeldi.Ama Kadir Çöpdemir'in gaflarıyla neredeyse ağlayacaktı Feridun abi benim de onunla birlikte gözlerim doldu. Onu ifade etmeye çalışıyor, Mert Öcal'ın aşklarıyla kıyaslıyor ve ilişkisi olup olmadığını soruyor. Çok yazık. Karşındaki kişi gözlerini sana diktiğinde veya sana bir kelime ettiğinde altından kalkamıyacaksın ama bunun farkında değilsin. Gül yüzüyle sarılmaktan kendinizi alamayacağınız bir Feridun oradaydı ve güzeldi..
-
- Üye
- İsim: MuraT
Formatı güzel olmasa da FD yi bir şekilde görmek güzeldi.
En son mrtkgl tarafından Pazar, Nisan 13, 2008 19:10 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
- Üye
- İsim: ÖZLEM
Feridun'umuzu gördük ya o da yeter
-
- Site Admin
- İsim: Murat
Murat siteden felan bahsettiğini hatırlamıyorum ben ama?
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
.Terazinin Hüznü.