Arkadaşlar Albüm çıkmadı henüz ama mynet kavundan üye olup şarkıları dinleyebilirisiniz. Tüm şarkıları yine yine yine süper Yeni Feridun Düzağaç kalitesi...
Özelllikle RÜYA Şarkısı beni etikeldi...
Yürüyorum yolumdasın
Aklımdasın Fikrimdesin içimdesin
Ben bunun için kızamıyorum kendime
Sızlıyorum özlüyorum arıyorum seni
Her günüm böyle geçiyor nerdeyse
Hernerdeysen öpüyorum seni
Görüyorum kumsaldasın
Gün batıyor usul usul o yüzden ordasın
Uzakta gemilerle oyunlar oynuyorsun
Orda olmak isteyince beni hatırlıyor korkuyorsun
Ve ben uyanıyorum
Ben rüyamda bile seni özlüyorum
Feridun Düzağaç - Meyil Adresim Sensin FD-7
-
- Yeni Üye
- İsim: ANIL
-
- Üye
- İsim: Metin
Re: Feridun Düzağaç - Meyil Adresim Sensin FD-7
Teşekkürler haber verdiğin için dinliyorum şu an...
Üstad büyüksün...
Üstad büyüksün...
-
- Görevli
- İsim: Emrah
-
- Üye
- İsim: kaan
inanılmaz bir albüm olmuş yine özellikle şimdilik bir varmış bir yokmuş şarkısına bayıldım.... bir varmış, bir yokmuş ama tekmiş bir eşi daha yokmuş... eczacılık kapısına giden yolda son kez gördüğümde seni benimde geldi bu düşünceler aklıma senin yanında en yakın dostun ve aynı zamanda ev arkadaşın vardı benimse yanımda yeni sevgilim... sen beni görmedin, iyikide görmedin....
-
- Üye
- İsim: Şahika
süper süper süperrrrrrrr
-
- Üye
- İsim: Şahika
Albümün tam çıkış tarihini bilen var mı???
-
- Görevli
- İsim: Emrah
17 Mart diye bir söylenti var.
-
- Üye
- İsim: Özlem
Bugün mtv de röportajı yayınlancakmış kaçırdık sanırım yinede bakmakta fayda var röportajı okumak için linke bakabilirsiniz arkadaşlar.
http://www.haberler.com/feridun-duzagac ... i/1945371/
http://www.haberler.com/feridun-duzagac ... i/1945371/
-
- Üye
- İsim: gökhan
albümün adı FD7 mi meyil adresim sensin mi arkadaşlar
-
- Yeni Üye
fd7 diye biliyorum
-
- Üye
- İsim: Oktay
aşkın önsözü adlı parça beni eski şarkılarına aldı götürdü arkadaşlar... Tüm şarkıları çok güzel ama bu şarkı bi başka....
-
- Site Admin
- İsim: Murat
F.D. içimden şehirler geçiyor dan daha beğendiğim bir şarkı var albümde demişti bir röportajında. albümü henüz satın alamadık. fakat şu mynetin dinleme yerinden dinledim ama "İçimden şehirler geçiyor" nerede bu parçalar nerede. tabi bu benim görüşüm. bunlar da emek bunlar da duygu tabi saygı duyuyorum. şöyle en gözüme çarpan şarkı ise aşkın önsözü olan parça idi. İşte böyle.
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
.Terazinin Hüznü.
-
- Takımdan
- İsim: Selçuk
albümde iki - üç şarkı haricinde ki şarkılarda bir bütünlük duygusu yaşayamadım... belki benim şu an ki ruh halimle alakalı bir durumdur bilmiyorum ama sanki parça parça yazılmış sözlerin zorla birleştirilmesinden oluşmuş şarkılar ve şarkı sözleri gibi geldi bana... aşkın önsözü , sensiz , bir varmış bir yokmuş şu an en ilgimi çeken parçaları... eğer ki böyle bir karşılaştırma yapmışsa bu albümün en iyi parçası olduğunu düşündüğüm bir varmış bir yokmuş ' u kastetmiş olabilir tabi bunlar benim ilk iki günlük dinlemelerim sonucu edindiğim kendi görüşlerim...
-
- Üye
- İsim: Metin
Üstad bir röportajında ''. Bu albümü müzikal olarak sadeleşme, şarkı sözleri açısından konuşuyorum, sadeleşme anlamında bir milat olabilir bu albüm benim için, burdan ilk iki üç albümdeki şarkı sözü anlayışından dolayı beni seven ve takip eden sevgili dinliyiciler için bu aslında küçük bir kötü haber ama ben hayatla ilgili olarak yaşadıklarımla ilgili olarak sadeleşme, sadeleşmekten yanayım. Bu değişimin yansıdığı bir albüm oldu.'' demişti.
Bana göre de eski albümleri kadar güzel değil ama yinede biraz dinlemek lazım, uykusuza masallar albümü çıktığında aynı şeyleri düşünmüştüm daha önceki albümleri daha güzel, ama dinledikçe uykusuza masallarında güzel olduğunun farkına varmıştım.
7 tane albüm çıkardı ve 7 albümün hiç biri birbirine benzemiyor. Bu albümde geleneği yine bozmadı yine kendini tekrarlamadı.Bu çok değişik birşey bence.
Bana göre de eski albümleri kadar güzel değil ama yinede biraz dinlemek lazım, uykusuza masallar albümü çıktığında aynı şeyleri düşünmüştüm daha önceki albümleri daha güzel, ama dinledikçe uykusuza masallarında güzel olduğunun farkına varmıştım.
7 tane albüm çıkardı ve 7 albümün hiç biri birbirine benzemiyor. Bu albümde geleneği yine bozmadı yine kendini tekrarlamadı.Bu çok değişik birşey bence.
-
- Yeni Üye
- İsim: canip
Fd bir röportajında benden ayrılan kadınlar çok mutlu dedi. Sanıyorum ki bu parçaların sözlerinin ağır olmasının nedeni de bu. Kendimden biliyorum birazda benden ayrılan kızlarda çok mutlu.