Bozcaada yazdı:EÄlenceli Åarklar kesinlikle yazacaktır ben tüm kalbimle inanıyorum ona...
Görmeyeli çok uzun zaman oldu nasıl özledim yaaa....
bozcaaadaaa sen ne Åanslı bi insansın yaaaaa
görmeyeli uzun zaman oldu özledim diosun biz naapalımmmmm???????
anca yolda görürsek özlem giderioruzzzz onda da dil damak kuruo tutuluo haliylee
ayrıca hareketli Åarkılarına da yeterince derinlik kazandırdııÄı F.D:) örneÄini dile getirmek istiorum : "Bir yer bul otur önce, ama yaralarıma dikkat et...GülüÅlerim vardır elbet, önce gözyaÅlarımı silmen gerekecek BUDUR zordurrr sevmeeeeeeeeek..." fazla söze gerek yok O bitaneeeee... ne yapsa yakıÅır ne yapsa dinlenirrrr...
Onun şarkıları her haliyle güzel.İster hüzünlü ister hareketli....O ne yaparsa en iyisini yapar...Eğer kendisini daha iyi hissedecekse ben de hayır demem...
evet..feridun abinin bir konserinde söylemiş olduğu sözler aklıma geldi şimdi... hiç hareketli bir parçam olmadığını görüyorum demiş feridun abi..izleyici ise'boş ders şarkısı' isimli parçasının hareketli, neşeli bir parça olduğunu söylemiş...feridun abi ona -sen yanlış anlamışsın arkadaşım- demiş feridun abi konserinde anlatmıştı bunu..
En son tubi tarafından Pazar, Eylül 9, 2007 17:06 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
bence bu son albümü mutlaka kalbi kırık olmayan şarkılardan oluşmalı...çünkü; onun şarkılarını sürekli dinleye dinleye hayatımı etkilediğini ve depresif olmaktan kendimi kurtaramadığımı fartkettim
bence yaptığı şarkılar ne kadar hareketli olursa olsun önceki şarkıları gibi bu şarkılarda kalbi kırık olacaktır "boş ders şarkısı" hareketli bir parça ama onunda kalbi kırık. Ve Feridun Düzağaç'ında şikayeti şarkılarının kalbi kırık olması.