FERİDUN'LA KARŞILAŞMA-BİR ANI
sanatolia daki müthiş gün.....
bn onu çk yakından gördm ama malesef tanışmk kısmet olamadı...ankaraya geldiğinde konser öncesiydi o içimzden biri gibi geziniyordu alışveriş merkezinin içinde...feridun abicm lütfen bi fotoğraf çektirelm beraber dedim yok konserden sonra dedi aslında baya bi üzülmüştm fd bunu yapmz die düşünüyodm. sonra anladm ki fd o gün biraz hastaymış ve tahmin ediorum o yüzden öle yaptı. sonra konser zamanı geldi ve o içinde çeşit çeşit anlam yüklü olan şarkılarıyla hepimizi başka bi aleme götürdü...bnde beraber olmasada onun bi sürü fotoğrafını çektim..onu çoook ama çk seviorum bunun sebebi o harika şarkılarn dışında insanları kendine hayran bırakacak kişiliği...İŞTE GERÇEK SANATÇI....
nihan'dan inciler...............
bu arada fd konser sonrası bizi ekti ama olsun o da hasta olduğu içindi......bi daha sölüorum.....BEN ONU ÇOOO...KK SEVİORUM.......

-
- Üye
- İsim: Burcu
ben iki kez konser sonrası tanıstım onunla ilk tanıstığımda yanımda arkadaşlarım vardı ayak üstü muhabet ettiler bizle taner abiyle feridun abim.digerinde Altınoluk ta annemle gitmiştim feridun hatırladı beni kendimi rüyada zannettim bi müddet kendime gelemedim.ama hatırlaması doğaldı çünkü bir ay önce karşılaşmıştık Çanakkalede..ahh be ne güzel anlardı onlar....
bazen Bozcaada da olduğunu örendigim bi an çalıyım kapısını 'heeyyy merabaaa ben geldim''diyeyim diye düşünüyorum....sonrada bunun çocukça bi istek oldugunu düşünüp bi feridun şarkısı dinliyorum...
bazen Bozcaada da olduğunu örendigim bi an çalıyım kapısını 'heeyyy merabaaa ben geldim''diyeyim diye düşünüyorum....sonrada bunun çocukça bi istek oldugunu düşünüp bi feridun şarkısı dinliyorum...
benimki pek tanışma sayılmaz aslında.. ilk gittiğim konserinden sonra imza-resim vs için izin vermişlerdi, yani kulis kapısında beklememize gerek kalmamıştı:) 3er 3er içeri aldılar, içeri girdiğim anda nutkum tutulmuştu.. zaten ilk kez konserine gitmişim, daha kendime gelememişim, yarım saat sonra onu çok daha yakından görmek bünyeme ağır geldi:) hiç konuşamadım zaten, sesim çıkmayarak 'ben cansu' diyebildim sadece albüm imzalayabilmesi için.. bi de sarılıp öptüm o kadar.. benzer şey tekrar olsa heralde yine konuşamam, konuşsam bile saçmalarım gibi geliyo:)
Bundan 7 yıl önce bir gece saat 3 sıraları... Benim çalıştığım yere geldi ve tam önüme oturdu.. Önceden beri şarkılarını çok sewerdim.. O zamanlar daha "tüm hakları yanlızlığıma aittir" albümü çıkmamıştı.. İçimden yeni albüm ne zaman çıkacak diye sorayım dedim.. Ona arkam dönüktü.. Ben tam bunları düşünürken arkamdan bir ses geldi!.. "Bakar mısın?"... Bana seslenmişti.. Arkamı döndüğümde bana gülüyordu... "Merhaba.. Nasılsın?.. Benim adım Feridun.. sen?" Aslında bocalamıştım..
Heyecan da vardı biraz..
Biraz konuştuktan sonra "......... Şarkıyı çalar mısın?" dedi... Tabi ki de dedim... (aslında onu o akşam biraz bekletmiştim...
Şarkıyı dinledikten sonra bana teşekkür ederim dedi ve gitti..
Aradan tam bir yıl geçti... Yine bir akşam saat 3 sıralarıydı.. Geldi ve aynı yere oturdu yine.. İlk baştan güldükten sonra bu sefer bana adımla seslendi.. Gerçekten çok mutlu olmuşltum..
Bu sefer geçen yıl benden istediği şarkıyı, ben o söylemeden çaldım.. "unutmamışsın" dedi... "sen de.." dedim...
O gün bu gündür iyi bir arkadaşlığımız var.. 

Aradan tam bir yıl geçti... Yine bir akşam saat 3 sıralarıydı.. Geldi ve aynı yere oturdu yine.. İlk baştan güldükten sonra bu sefer bana adımla seslendi.. Gerçekten çok mutlu olmuşltum..

-
- Üye
-
- Görevli
- İsim: güLşah
-
- Üye
-
- Üye
- İsim: Özlem
-
- Üye
- İsim: Burcu
-
- Üye
- Konum: Bir uçurumun kenarındayım...O kadar yokum ki; görmüyorlar...
-
- Üye
- İsim: ali