feridun'un eski albümlerini müzik marketlerde bulan var mı?
-
- Üye
- İsim: Özlem
-
- Üye
- İsim: bilge
-
- Üye
bahsedilen albüm beni rahatta dinleyin ise boşuna aramayın arkadaşlar bulmanız bide bir ihtimal...
tam bir bilgim yok yanlış bişi sölemek istemem ama sanırım şööle bişey duymuştum;
albümün müzik şirketi iflas mı etmiş bir şekilde kapanmış yani o albümün basılması vs. gibi birşey imkansız...
yine sööliyim tam bir bilgim yok bunu biliyorum sizinle paylaşayım dedim
bide ben burada sordum birsürü yere o albümü bana bunu söyleyen kız hemde dedi ki "boşuna arama istanbulda bile bulman imkansız gibi bişi sen kayseride arıyosun ben o albümü ilk çıktığı zaman bile 2 ay aradım" dedi..............
bilemiyorum artık gerisini
ama tınıdan bahsediyosanız eğer yaklaşık 1 sene önce aldım burdan bi yerde buldum tesdüfen beni rahatta dinleyin i ararken.
tam bir bilgim yok yanlış bişi sölemek istemem ama sanırım şööle bişey duymuştum;
albümün müzik şirketi iflas mı etmiş bir şekilde kapanmış yani o albümün basılması vs. gibi birşey imkansız...
yine sööliyim tam bir bilgim yok bunu biliyorum sizinle paylaşayım dedim
bide ben burada sordum birsürü yere o albümü bana bunu söyleyen kız hemde dedi ki "boşuna arama istanbulda bile bulman imkansız gibi bişi sen kayseride arıyosun ben o albümü ilk çıktığı zaman bile 2 ay aradım" dedi..............
bilemiyorum artık gerisini
ama tınıdan bahsediyosanız eğer yaklaşık 1 sene önce aldım burdan bi yerde buldum tesdüfen beni rahatta dinleyin i ararken.
-
- Kıdemli üye
- İsim: Mehtap
fd cd
FD cd yada kasetlerini taksim istiklal üzerinde istavrit2te bulabilirsiniz. hatta vaktiniz olursa terasa çıkıp bişeyler için. menünün sonunda fd'nin istavrit için bikaç cümlesini bulacaksınız. evet şaka değil gidin ve görün:)
-
- Üye
- Konum: Bir uçurumun kenarındayım...O kadar yokum ki; görmüyorlar...
Re: fd cd
hatta orda feriduna rastlamak da mümkünhazan yazdı:FD cd yada kasetlerini taksim istiklal üzerinde istavrit2te bulabilirsiniz. hatta vaktiniz olursa terasa çıkıp bişeyler için. menünün sonunda fd'nin istavrit için bikaç cümlesini bulacaksınız. evet şaka değil gidin ve görün:)

buarada istanbulda olanlar istiklal caddesindeki dükkanlara sorarak rahatça bulabilirler albümleri

-
- Görevli
- İsim: güLşah
-
- Üye
- İsim: ali