Feridun un son albümü hakkında
-
- Üye
- İsim: Aslı
Re: Feridun un son albümü hakkında
inanır mısınız, öğrenci indirimi albümünü ben ilk defa duyuyorum... çok utandım bir f.d. dinleyicisi olarak... en kısa zamanda temin etmeliyim... ama nerden bulucam ki şimdi...
-
- Admin
- İsim: Sinan
öğrenci indirimi FD ın yalnız başına çıkarttığı bi albüm değildi (fd,emrah aydoğdu,hakan erken,gürhan kartal,halim özsoysal) ve bulman imkansız gibi. eski bi albüm. üretimi çoooktan durmuş o albümün
~
ansızın gelecek gibisin..
ansızın gelecek gibisin..
-
- Üye
- İsim: Melek
-
- Görevli
- İsim: Emrah
İstanbuL'da Unkapanı'nda İMÇ'de Esen Müzik'te bulabilirsiniz...cmrtsi yazdı:inanır mısınız, öğrenci indirimi albümünü ben ilk defa duyuyorum... çok utandım bir f.d. dinleyicisi olarak... en kısa zamanda temin etmeliyim... ama nerden bulucam ki şimdi...
-
- Yeni Üye
- İsim: merih
tek kelimeyle mükemmel...konserinde şöyle birşey söylemişti "yeni albümümün beğenilmediğini düşünüyordum ama şu anda şarkilarima büyük bir keyifle eşlik ettiğinizi gördüm beni çok duygulandirdi bu"
-
- Yeni Üye
albümü bu akşam alacağım ama eminim ki her şarkısı yine birbirinden iyidir... her kuruşuna değer...
feridun abimizin ve diğer sanatçıların korsan kasetlerini alan bizden değildir...
feridun abimizin ve diğer sanatçıların korsan kasetlerini alan bizden değildir...
-
- Yeni Üye
bence bu adrese üye olanların hala albümü almamaları utanç verici...herkesin en kısa zamanda sahip olması gereken bi albüm....bazı görevlerimizi yerine getirmeden sevdiğimiz şarkıcılardan bişeyler beklemek biraz saçma.....
-
- Üye
- İsim: Şahika
Bencede.Korsana karşı omalıyız sevdiğimiz sanatçılara onların albümlerini satın alarak da destek olmalıyız.