Feridun un son albümü hakkında
-
- Yeni Üye
Feridun un son albümü hakkında
ben bu albümde bambaşka şarkılar görüyorum ne biliim bi içimden şehirler geçiyor bi gölge gibi falan deil bu şarkılar
-
- Takımdan
Re: Feridun un son albümü hakkında
bu olumlu bi eleştiri mi,yoksa olumsuz mu?Tartışmaya açık bi yorum olmuş daKURBANN yazdı:ben bu albümde bambaşka şarkılar görüyorum ne biliim bi içimden şehirler geçiyor bi gölge gibi falan deil bu şarkılar
-
- Üye
- İsim: mesut
Bilmiyorum ama son albümde sadece güzel boll müzikler var ne biliyim F.D aynı F.D sadece zincilerini kırmaya calışmış ama sanki cırpındıkca batmış gibi yaa lütfen yanlıs anlamayın sadece neseli,güzel müzik yapmak istemis ama beyaza ulasırken karanlık bırakmamıs onu pesinden gelmis...sözlerine bakarsan anlarsin ne biliyimm sarkıları noktalarına kadar dolu anlamı bitene kadar gider sözler...Feridun abi Feridun abiden bisey kaybetmemiss...
Bu ask süsü verilmis bi cinayet.....sakın üzülme....
umarımm anlatabilmişimdirr....
Bu ask süsü verilmis bi cinayet.....sakın üzülme....
umarımm anlatabilmişimdirr....

-
- Üye
- İsim: ...
-
- Yeni Üye
-
- Üye
-
- Üye
- İsim: Özlem
Cumartesi'den esinti gibi Beni Unutma var fakat anlamları itibariyle Cumartesi'den uzak...Depresyondayım gibi neşeli ve kendinle alay edebilen Emekli Kerem var,albüm itibariyle hem biraz devam albümü olmuş hem de alışılagelmiş olan sınırların bir zorlanması var. Gibi Gibi ve Ağlarsan Düşerim bambaşka olmuş bana kalırsa.Genel olarak her ruh halinde dinlenilebilecek bir albüm.
-
- Kıdemli üye
- İsim: Metin Çetin
-
- Takımdan
kurbann kardeş sen olumlu bi yorum mu yaptım olumsuz mu hala anlamadım ama benim fikrime göre albümün kartonetinden şarkı sözlerine,kayıtlarına kadar herşey kaliteyi tam anlamıyla ifade ediyor ve bence yenilikler barındırıyor.Her ne kadar feridun abimizin tam olarak yapmak istediği şey olmassa da bence amacına ulaşmış bi albüm.
-
- Üye
-
- Üye
-
- Üye
- Konum: Bir uçurumun kenarındayım...O kadar yokum ki; görmüyorlar...
-
- Üye