Feridun ve emre aydın
-
- Görevli
- İsim: Caner
Re: Feridun ve emre aydın
Feridun Düzağaçlada bir düeti olsa çok iyi olur diye düşünüyorum
-
- Yeni Üye
- İsim: Bilal
Emre aydın'nın albümü ilk dinlediğimde"sitede bu adamla ilgili başlık açayım,feridun dinleyicisi kesin sever bu adamı diye düşündüm"başlık çoktan açılmıştı...Yani biz feridun severler aynı müziklerden hoşlanıyoruz..
Emre aydın'a laf yok!Ben"sanatçı"derim rahatlıkla..Tek olumsuz yanı hep aynı akorlarda geziniyor olması..
Emre aydın'a laf yok!Ben"sanatçı"derim rahatlıkla..Tek olumsuz yanı hep aynı akorlarda geziniyor olması..
-
- Üye
- İsim: özen
Emre Aydın'ın albümünü ilk dinlediğimde bu adamda Feridun Düzağaç havası var demiştim baya tepki almıştım... Aynı görüşte olanları görmek çok güzel
-
- Üye
Gerçekten başarılı olduğu ortada. Ben de çok severek dinliyorum bütün şarkılarını. Her dinleyişimde de içimde bir sızı gibi hissediyorum her bir kelimesini... Şarkı söylerken de çok samimi olduğunu düşünüyorum yoksa şarkıları bu kadar içine işlemezdi insanların bu kadar hissettirerek söyleyemezdi. Bu arada bahsetmeden geçemeyeceğim,c anlı performansı da bir harika...
-
- Görevli
- İsim: Emrah
Ben canlı performansını hiç beğenmedim emre aydın'ın.
Feridun Bey'den önce sahne aldı patlican'da.
Albüm'de seslendirdiği şarkılar bir harika ama canlı performansını beğenmedim.
Feridun Bey'den önce sahne aldı patlican'da.
Albüm'de seslendirdiği şarkılar bir harika ama canlı performansını beğenmedim.
-
- Yeni Üye
ben feridun dinlemeden önce emre aydın dinliyordum. ve cidden emre aydınında hastasıydım. sözleri ve kendini anlatması çok güzel. ama feridunu dinledikten sonra emrenin sözleri bir parça hafif kalıyor. gelecek senelerde feridun kadar olmasada emre aydında daha çok kitleye ulaşacağına eminim.
ama ikiside yüreklerini sözlerine dökmekte başarılı olmuş sanatçılar
ve bence gerçekten diğer arkadaşların dediği gibi feridun havası var
ama ikiside yüreklerini sözlerine dökmekte başarılı olmuş sanatçılar
ve bence gerçekten diğer arkadaşların dediği gibi feridun havası var
-
- Yeni Üye
- İsim: KEREM
anlarsan anlarsın bıde aglatırsın seversın sevılırsın aama dınlersın dınletırsın yasarsın yasatırsın kendını kandırmak olmamalı hayatta hep kendın olmalı benım gıbı unıversıteyı kazanırsın gıdemessın parasızlıktan belkıde boylesı hayırlı dersın ama gercek var ben kendım unıversıtede okumak ısterdım
edit: İki yazı arasındaki yüz elli farkı bulun.
Anlarsan anlarsın, bir de ağlatırsın; seversin sevilirsin ama dinlersin dinletirsin; yaşarsın yaşatırsın... Kendini kandırmak olmamalı, hayatta hep kendin gibi olmalı. Benim gibi üniversiteyi kazanırsın gidemezsin parasızlıktan. Belki de böylesi hayırlı dersin ama gerçek var ben kendim üniversitede okumak isterdim.
edit: İki yazı arasındaki yüz elli farkı bulun.
Anlarsan anlarsın, bir de ağlatırsın; seversin sevilirsin ama dinlersin dinletirsin; yaşarsın yaşatırsın... Kendini kandırmak olmamalı, hayatta hep kendin gibi olmalı. Benim gibi üniversiteyi kazanırsın gidemezsin parasızlıktan. Belki de böylesi hayırlı dersin ama gerçek var ben kendim üniversitede okumak isterdim.
-
- Yeni Üye
- İsim: Kaan
ikiside harika
-
- Üye
- İsim: kbra
İkisinide seviyoruz (L):D