ya ıyıde sadece bır ses ve konusmayla asık olunur mu yaaa.....bu senın dedeıgın sey sadece fılmlerde olur ......bu devırde gorsellık olmadan ask olmaz.....
bence olur neden kalbim gördüğünü göz görmez , gözlerin gördüğünü ruh hissetmez ama bunu kalbinde çok yoğunn yaşarsın ve kalb ruhla bütünleşir o karşıda kini görmesen bile ona doyumsuz bir arzu ile bağlanabilirsin...
İNSAN YETERKİ AŞIK OLMAK İSTESİN VE O IŞIĞI GÖREBİLSİN KARŞIDAN...
GERÖÇİ BİR IŞIK GÖRMEDEN DE AŞIK OLUNURYA ORASI AYRI..
GÖRMEDEN BİR İNSANI HATTA TANIMADAN BELKİ SESİNE BELKİ HİSSETTİĞİN BAŞKA ŞEYLER.. YETERKİ AŞIK OLMAK İSTE SEN
GÖEREK VEYE GÖRMEYEREK ..
HİSSETTİRİYORSA TÜM DUYGULARI SANA YETER BENCE HERŞEY YAŞANMAYA.....
duyu organlarımızdan herhangi birini kullanarak aşık olabiliris fakat çok ince bir ayrıntı var duyu organlarımız bazen beynimizi ve kalbimizi kandırabilir
kısaca hayranlık ile aşkı karıştırmamalıyıs
aşık olduğunuzu sandığınız bir kişiye sonradan sadece hayran olduğunuzu farkettiğiniz zaman üzülmek sarsılmak ve bunun gibi birsürü iğrenç durumların içinde bulursunuz kendinizi...
----------------sadece koklayarak bile aşık olabilir canlı-----------------
ya ben görmeden aşkın olduğuna inanmıyorum.en basitinden sana yalan söylemediğini nerden bilcen?sonuçta konuşurken senin gözlerine bakmıcak ve samimi mi diil mi nerden bilcen?yooo,ben kesinlikle inanmıyorum böyle şeylere....
duyu organlarımızdan herhangi birini kullanarak aşık olabiliris fakat çok ince bir ayrıntı var duyu organlarımız bazen beynimizi ve kalbimizi kandırabilir
kısaca hayranlık ile aşkı karıştırmamalıyıs
aşık olduğunuzu sandığınız bir kişiye sonradan sadece hayran olduğunuzu farkettiğiniz zaman üzülmek sarsılmak ve bunun gibi birsürü iğrenç durumların içinde bulursunuz kendinizi...
----------------sadece koklayarak bile aşık olabilir canlı-----------------
görmeden aşk?? evet bu şekilde aşık oldum ve acısını yaşayarak öğrendim... asla bir daha yaşamak istemediğim bir şeye dönüştü hayatımda. uzaklarda birini sevdim;; hem de çok sevdim ama onun da,, uzaklarda bir yerlerde unutamadığı vardı... sesiyle, gülüşüyle, anlattıklarıyla, herşeyiyle başkaydı benim için... bilmiyorum ya çok değişik birşey açıklamak zor.sadece çok acı verdiğini söyleyebilirim. ve hiç göremeyecekseniz eğer;;; içinizde bir yerlerde büyük bir eksiklik olarak kalıyor:((( ama geldi geçti işte...
Bazı arkadaşlar demiş ya ''gerçekliğiyle yaşayın aşkı'' diye; ben yanımda taşıdığım sevgilileri sevemedim o hiç görmediğim büyüleyici aşkım kadar.aşkı göremediğim sevgilide tanıdım yani. diyorum ya anlatmak bile zorken ya yaşamak???