işte kumralada kendi yazmışsın gözleri farklı sözleri farklı diye gözler asla yalan söylemezler bir insanın ne demek istediğini hakkında ne düşündüğünü yalan bir biçimde gözlerinden anlarsın buda demek oluyor ki "gözler Kalbin aynasıdır"
ufuk yazdı:Gözleriyle dilinden daha fazla yalan söyleyebilen bi çok insan gördüm
Ya yanlış anldıysa aslında gözleri doğruyu söylüyor ve dili yalan söylüyorsa sende bunu ters anladıysan... bak dostum dilde içinden gelsede gelmesede her kelimeyi söylebilirsin ama gözler öyle değildir bişeyleri ifade ederken en mağsum duyguları ifade eder
Gözler aslında karşısındaki kişiye hep birşeyler söyler ,mimikler de bu ifadeyi destekler sanırım.Bakışlar ve konuşurken yüzdeki ifade değil mi bizim o insana karşı olumlu ya da olumsuz tavır takınmamıza neden olan etken.İçten bir gülümseme,sıcak bakışlar yakın hissettirir kendini,aksine soğuk bakışlar ve samimiyetsiz yüz ifadesi de uzaklaştırır o kişiden ,itici geldi bana diye yorum yapmamıza neden olur.Nereye kadar saklar ki kişi bunu,bir yerde fire verir.