Gözler Kalbin Aynasımıdır...
İnsanlar heryaptığın yanlışı veya doğruyu gözleri ile belli ediyor içinden kötülük geçerse gözleri başka bir ifade sinirlenirse başka bir ifade şaşırısa bambaşka bir ifade ....!
O zaman gözlerin kalbin aynası oldunu söyleye biliriz.. Kalbimizde olan herşeyi farklı farklı ifadelerde soktunu na göre böyle olması gerekir
O zaman gözlerin kalbin aynası oldunu söyleye biliriz.. Kalbimizde olan herşeyi farklı farklı ifadelerde soktunu na göre böyle olması gerekir
kesinlikle hayır..
gözlerin kalbin aynası olma olayı yalnızca bir şarkının sözleridir..o kadar sahtakar var ki şu fani dünyada..bunu birine kinim olduğu iin söylemiyorum...gerçekten artık gözlerin kalbin aynası olması gibi bir durum söz konusu değildir bence...o eskidenmiş...
-
- Takımdan
- İsim: Bedih
Ola bilir ne demişler renkler ve zevkler tartışılmaz buna ek olarak ortaya
atılan fikirlerde tartışılmaz çünkü o senin fikrindin oysa aynı konu hakkında en basit örnek olarak ben farklı bişi düşüne bilirim senin başından kötü bi olay geçmiştir.Bu olaya inanmazsın ama beninim başımdan da aksine güzel bir olay geçmiştir bilmem anlata bildim mi?
atılan fikirlerde tartışılmaz çünkü o senin fikrindin oysa aynı konu hakkında en basit örnek olarak ben farklı bişi düşüne bilirim senin başından kötü bi olay geçmiştir.Bu olaya inanmazsın ama beninim başımdan da aksine güzel bir olay geçmiştir bilmem anlata bildim mi?
Hasta sana katılıyorum..!
Şimdi sevdiğiniz kişinin size olan duygularını size söylereken gözlerinizin içine bakarak ifade etmesi sizi daha çok etkiler yoksa basit birşekilde ifade etmesi mi ?
Şahsen beni gözlerimin içine bakarak yani hem ben hemde o benim gözlerimini içine bakarak söylemesi beni tatmin eder.. Tabi Hasta'nın dediği gibi zevkler ve renkler tartışılmaz ve farklıdır...!
Şimdi sevdiğiniz kişinin size olan duygularını size söylereken gözlerinizin içine bakarak ifade etmesi sizi daha çok etkiler yoksa basit birşekilde ifade etmesi mi ?
Şahsen beni gözlerimin içine bakarak yani hem ben hemde o benim gözlerimini içine bakarak söylemesi beni tatmin eder.. Tabi Hasta'nın dediği gibi zevkler ve renkler tartışılmaz ve farklıdır...!
ben kesinlikle bi insanın gözlerinin benliğinin tüm şifrelerini ortaya döktüğüne inanıyorum!!haklısınız istisnalar yok mu,var??çok iyi numara yapan insanlar çok ama bu noktada iş size düşüyo hani derler ya insan sarrefı olmak diye işte öyle bi durum sözkonusu*??eğer gerçekten insanları ve bakışları iyi tanıyosanız kişileri ayırmanız mümkün....