Haluk Levent'in tüm şarkılarında ayrı bir güzellik var.hepsini sıkılmadan dinleyebilirim. Ama bir tanesi var ki o benim için çok özel "Dostum" . Arkadaşımla birlikte hayatının en zor zamanında geceleri ağlaya ağlaya dinlerdik. Şimdi sadece canımız istediği için dinliyoruz. Ne mutlu bize.
Haluk Levent bence rock adına en güzel işler yapan yaptıgı müzikten zevk alan bir
rockcıdır gecenlerde burda yani anatalya da konseri vardı ve inalmaz güzel bir konser
oldu ve zevkle bu konseri katıldım tekarar selam
Tarık Hocam sanırım ikimiz aynı konseri izledik. Sitede bahsettiğim ve hatta resimlerini eklemeye çalışıp başaramadığım konserdi. Haluk Levent i 10 yılı geçgin bir süredir konserleri, çıkardığı bütün albümleri, kitapları, gazete yazarlığı vs vs olarak takip eden biri olarak; o gece kendimi biraz yaşlanmış hissettim. İlk kez konserlerine gittiğimde Haluk Levent saçları uzun bir üniversite öğrencisiyken, şimdi ben üniversite üzerine üç koca yılı bitirmiş biri olarak oradaydım. Etrafta 15-16 yaşında Haluk Levent hayranları görünce de böyle bir hisse kapıldım.
Haluk Levent bunca yıl içinde hiçbir albümünde belli bir sınırın üzerinde eleştiri alıp başarısız olmamışsa(yer yer belli limitlerde eleştiriler oldu elbette) ve sosyal sorumluluğundan hiçbir zaman kaçmadıysa, Onu diğer genç Türk Rockçılardan bir nebze yüksekte tutmalıyız bence...
bu Adanada ne varsa ii rockçılar çıkarıo işin esprisi bir yana aynı mahallenin çocukları onlar...Annemin türküleri adlı albümü gerçekten güzel olmuş,heleki Çemberimde gül oyanın klibi gerçekten bir harika.Her izleyişimde tüylerim diken diken oluyor.Kazım Koyuncuyu genç yitirdiğimiz için üzülüyorum
dokunsan donacagim icimde intihar korkusu var bi gun sen aglayacan bi gun sen kendimi bulacagim depremler oluyor beynimde disarda siren sesi var her yanim da susmus insanlar susmus icimde olen biri var....."ICIMDE OLEN BIRI VAR" iste super seslendirdigi bi sarkisi daha...