hayat
-
- Site Admin
- İsim: Murat
-
- Site Admin
- İsim: Murat
kendisi supriz
hayatın kendisi bir suprizdir zaten. önemli olan bu suprizleri değerlendirebilmek ve anlamaktır. yalan yanlış yaparsın onu da ve kimi zaman ise yaptığın yanlışı dusunur kimi zamansa geleceğe kendin supriz yapmak istersin bunun için uğraşırsın. bence...
benliğinde gezerken kendine bi nokta koyabilmiş bi insan var mıdır acaba ki düşüncelere dalıp mutlu olmaya çalışmak deil,benliğine dalıp kendini keşfe dalmaktır bence....düşüncelerini,kişiliğini,kimliğini,ideallerini,neler yapmak,geriye dönüp baktığında arkasında neler bırakmış olmak istediğini anlamaktır...sanırım bundan sonra hayat senden sende hayattan zevk alırsın!!!!kendini tanıyıp bilinçli yaşamanın verdiği mutluluk çok üstün bence
EVETTTTT
HAYAT HAYAT YASANMALI BU BIZE ALLAHIN BUYURDUGU BIR GOREV AMA HAYATI NASIL YASAMALI ISTE ASIL SORU BU...........
HAYAT BENIM ICIN ESKIDEN COK ONEMLIYDI HERSEYE DIKKAT EDERDIM AMA BIR OLAYDAN SONRA HAYATIN NE KADAR UCUZ OLDUGUNU GORDUM VE O GUNDEN SONRA HAYATI 1 GUN GIBI GORMEYE BASLADIM VE O BIR GUNU NASIL YASAMALIYIM ONU DUSUNMEYE BASLADIM VE SIMDI.......HAYATTAN HER ZAMAN ZEVK ALABILIYORUM VE COK MUTLUYUM.UMARIM BENIM GIBI HAYATTAN ZEVK ALAN ARKADASLARIM VARDIR.
HAYAT HAYAT YASANMALI BU BIZE ALLAHIN BUYURDUGU BIR GOREV AMA HAYATI NASIL YASAMALI ISTE ASIL SORU BU...........
HAYAT BENIM ICIN ESKIDEN COK ONEMLIYDI HERSEYE DIKKAT EDERDIM AMA BIR OLAYDAN SONRA HAYATIN NE KADAR UCUZ OLDUGUNU GORDUM VE O GUNDEN SONRA HAYATI 1 GUN GIBI GORMEYE BASLADIM VE O BIR GUNU NASIL YASAMALIYIM ONU DUSUNMEYE BASLADIM VE SIMDI.......HAYATTAN HER ZAMAN ZEVK ALABILIYORUM VE COK MUTLUYUM.UMARIM BENIM GIBI HAYATTAN ZEVK ALAN ARKADASLARIM VARDIR.
-
- Takımdan
- İsim: Hakan