Hayatından memnun olan varmı.çekip gitmek istiyenler varmı ?
Hayatından memnun olan varmı.çekip gitmek istiyenler varmı ?
selamlar.ya ben hayatımdan hiç memnun degilim.ailemin saglıgı çok ii o yüzden böyle sitem edince başıma bişeyler gelecek diyede düşünmüyor degilim.ya ne varki ben olmak istediğim yerde degilm.daha dogrusu olmaktan korktugum yerdeyim.ya bilmiyorum ama çok yalnızım.sevmediğim işim var.kız ark ayrılalı 1.5 yıl geçti ve ben daha onun kırıntılarıyla avunuyorum.dostum çok uzakta.beklediğim hayat bu degil.zamanı durdurmak istiyorum.ama olmuyor.melankolik birisim ama ne varki mutsuzluktan hoşlanıyorumda.aşk yok ark yok.çok yalnız hissediyorum kendimi.
yalnızlıgım ; yanımda kimse olmadıgında degil.
yalnızlıgım ; yalnız oldugumu söyleyecek kimse olmadıgındandır.
şimdi daha i anlatmışımdır derdimi dimi.
yalnızlıgım ; yanımda kimse olmadıgında degil.
yalnızlıgım ; yalnız oldugumu söyleyecek kimse olmadıgındandır.
şimdi daha i anlatmışımdır derdimi dimi.
-
- Üye
- İsim: Burcu
-
- Takımdan
- İsim: Ebru
-
- Üye
- İsim: bilge
-
- Üye
- İsim: Burcu
geride bıraktıklarınımı düşünmeden sadece korkularım sıkıntılarım yüzünden burayı sessizce terk etmek..kulağa çok hoş gelsede gerçekleştirebilmek çok zor..sonuçta acıları sırdanlığı ve asla benim gibi olamayanlarıyla burası benim.ondan her nekadar korksam ve çekinsemde,ben onu yaşamak için yaratılmamışmıyım zaten.
-
- Admin
- İsim: Serkan
Çocukken de böyleydim şimdi de aynı: YALNIZIM. Kendimce oyunlar bulur oynardım. Sonra bu oyunları yırtıp attım. Hayata atıldım. Bilemezdim ki hayatın pençeleri var. Her yerim yara bere içinde, ben hayata atıldıkça ve onunla boğuştukça o beni daha da yaraladı. mağlubum arkadaşlar. Etrafımdakilere sorun, en sorunsuz, en neşeli, en vurdumduymaz adam benim. İçimi bilemez kimse. Kapalı odalarda neler yaşadığımı bilemezler. Çoktan çekip gitmiş ruhumun beni bilmediğim yerlerden ısrarla çağırdığını bilemezler. Bilmesinler,umurumda mı sanıyorsunuz? Ne buraya aitim ne de başka bir yere. Bir boşlukta sallanıp kalmanın ne olduğunu bilir misiniz?
-
- Üye
- İsim: Sercan
-
- Takımdan
- İsim: Sukru
-
- Üye
Kaçsam nereye kadar???
Ben buralardan değil kendımden gitmek istiyorum. belki O nu da benimle birlikte bırakabilirsem gittiğim yerde mutlu olabilirim. Bunun dışında buralardan gitmek birşey ifade etmiyor heryer aynı nası olsa....