ve hayatın bize verdiklerinden mutlu olacağımız küçük ayrıntılar çıkarmak.Adventureman yazdı:Önemli Olan Hayattan Beklentilerimiz Deil, Hayatın Bıze Verdıklerıdır. Yada Bızım Hayattan Alabıldıklerımızdır ...
Hayattan Beklentileriniz ?
-
- Görevli
- İsim: Burcu
-
- Üye
hayattan huzur bekliyorum, başka hiçbişey değil... herşey dengededir o zaman çünkü. yeteri kadar para, yeteri kadar sevgi, aşk, mutluluk... hiçbirşeyin fazlasını istemiyorum. çünkü anladım ki; elinizde birinden biraz fazla olursa diğerinden hiç olmuyor hayat, hepsinden az da olsa tatmamı sağlasın yeter... acı da olsun tabi ama kaldırabileceğim kadar...
-
- Üye
- İsim: cansu
-
- Yeni Üye
- İsim: mne
-
- Üye
- İsim: mesut
Amacın yoksa neden yaşıyorsun ki kalabalık bari etme yaa dostum öle şey mi olur amacım yok diye bişey mi olur.İnsanları hayaleri yaşatır,evet hayat bize birşey vermez cok dogru.Çaba göstermezliyiz bi amacımız olmazsa zaten caba olmaz..theseptember yazdı:kendim bişeylere çabalarsam bişeyler elde edebiliyorum,hayatın bişey verdigi yok,bi beklentimde yok zaten....
-
- Yeni Üye
Bu hayat bana hiç birşey sunmuyo.Şuan lise öğrencisiyim,çevremdeki insanlar ve gelecek diye umut ettiğim aslında o gelmeyecek beni hayallerimden uzaklaştırmayı başardı...meslek sahibi olmaktan bahsetmiş arkadaşlar...Bu düzen benden 'ben' olmamı istemiyerek sonucundada bana birşey sunmuyor.5 aşamalı ya üniversiteye girmek 5 aşamalı artık.Tamam hadi oldu öyle ,böyle yaptım biryere girdim .Devamıında yine işsizlik,adaletsizlik.Yine tepemde olan bir düzen olucak ve himaye altında olucam...Bi türlü çözüme ulaşılmıyo...
İyimser olrak tamam bu aşamayıda geçtim , o kadar ucuzki hayatınız ya bigün yolda giderken birinin size bıçak çekip öldürme olaslığı warya...Bunun gibi birçok basit neden sayılablir...Ve bu kadar olumsuzlukların içinde iyi ummak bence çok güç ve mantıksız
Geleceğe dair hiç bir beklentim kalmadı zaten...
Ya feridun abi de tam bu duruma cvp olrak yazmış 'boş ders şarkısı' nı...
'Şu hayat bilgisi ne ağır dersmiş hocam
Düşündüm, kararlıyım;
Ben adam olamayacağım
Madem her şey basit bir formül, Mutluluğu söylesin kimya'
herkese slmlar
İyimser olrak tamam bu aşamayıda geçtim , o kadar ucuzki hayatınız ya bigün yolda giderken birinin size bıçak çekip öldürme olaslığı warya...Bunun gibi birçok basit neden sayılablir...Ve bu kadar olumsuzlukların içinde iyi ummak bence çok güç ve mantıksız
Geleceğe dair hiç bir beklentim kalmadı zaten...
Ya feridun abi de tam bu duruma cvp olrak yazmış 'boş ders şarkısı' nı...
'Şu hayat bilgisi ne ağır dersmiş hocam
Düşündüm, kararlıyım;
Ben adam olamayacağım
Madem her şey basit bir formül, Mutluluğu söylesin kimya'
herkese slmlar
-
- Üye
-
- Üye
- İsim: defne
-
- Üye