Hayattan Beklentileriniz ?
-
- Admin
- İsim: Ersin
-
- Yeni Üye
-
- Takımdan
- İsim: Hakan
-
- Takımdan
- İsim: Ahmet
mesleğimi yapmak isterdim.mimari dekoratif sanatlar mezunuyum.iç süsleme dekor falan.vitray,bakır rölyef,duvar resimleri felan.fakat türkiyede bu gibi durumlar lükse kaçıyo insanlar için.ha yaptıranlar var mı var.fakat çevre edinmek adını duyurmak lazım.arkadaşlarla atölye açalım dedik fakat mali açıdan yapamadık yinede uğraşımıza devam ediyoruz.ne bileyim örnek çalışmaları cd ye yükledik gerekli yerlere gönderdik.bu işi yapanda çok.bize soruyolar nerede yapıyorsunuz bu çalışmaları die.evde yapıyoruz diyoruz.kimse ciddiye almıyor.ama gerçekten evde yapıyoruz yaptıkta.ne yapalım yani.siz ürüne bakın nerede yaptığımızın ne önemi var.....
bir de zaman konusu ise düşündürücü.aslında bu zaman benim için güzel zaman değil.şöle 70'li zamanlar olabilirdi.bu zaman da herşey çok kötü.insanlar kötü,yaşam şartları kötü ve herşeyin paraya baktığı bir zaman bu daha kötü.paran yoksa sen bir hiçsin yani.zaman para zamanı olmuş.her tarafta tehlike .....ne bileyim ben ama öncedende savaşlar varmış.savaşta sevmem ben.en iyisi lale devri o da kısa sürmüş ama.ne bileyim neyse şimdi bu zamana alıştım artık değiştirmeyelim
-
- Yeni Üye
-
- Üye
-
- Kıdemli üye
- İsim: Metin Çetin
-
- Takımdan
- İsim: Hakan
-
- Takımdan
- İsim: Ahmet
Bence yolumuz aslında hem önceden çizilmiş hem de o yolu çizmek bizim elimizde;nereden baktığımıza bağlı.Biz bu dünyada yaşayan insanlarız ve bazen, buradaki yaşantımıza başka dünyalardan bakmak yerine bu dünyadan bakmak daha faydalı.Şu an elinde tuttuğun mause u 10sn içinde bırakmak ya da bırakmamak senin elinde.Yani hiçbirşey bizim elimizde değil diyip de herşeyi salıvermek kolay bir kaçış yolu olmanın ötesinde kendimize yaptığımız en büyük ihanettir bence.
Herşeye rağmen yaşamak güzel
Herşeye rağmen yaşamak güzel
-
- Üye
- İsim: nilgün
-
- Üye
- İsim: nilgün