ben kimsenin bana böyle bişey hissettirmesine izin vermem arkadaşım bile olsa. ki benim zaten seçe seçe sadece 8 tane dostum yada adı arkadaşsa ondan var. onlarıda çok seviyorum...
umarım başıma gelmez ama insan birazda kendisi seçer çevresini. bu arada kimsenin seni incitemesine korkutmasına izin verme çünkü hayatta hiç bişey senden değerli olamaz... yıllar sonra senden geriye sadece sen kalıyosun bunu kendimden biliyorum...
evet olmaz mı böyle arkadaşlıklarım hep var oldu ama onlar "sen yaralarsın yaralarımıda sararsın hem öldürürsün hem hayata bağlarsın" türünde olduğu için hep vazgeçilmezlerdi.
ya bazen oluyo evet..bazı arkadaşlarım varki nedense hep kötü haberleri dedikoduları sölemek için yanaşıyolar yanıma onların geldiğini gördüğümde korktuğum oluyo
ya bazen oluyo evet..bazı arkadaşlarım varki nedense hep kötü haberleri dedikoduları sölemek için yanaşıyolar yanıma onların geldiğini gördüğümde korktuğum oluyo
İşte aynı öyle bir durum benimkide Ama artık eskileri unutmaya çalışıyorum... En iyisi böyle sanırım...Unutmak...
ya benim için gecenin bi vakti çadırda kalmak ayrı bi korku sebebi de bi de küçücük çadırın içinde bana bakan 9 göz ben çığlığı basardım valla ben bazen gecenin bi vakti uyanınca kapının arkasındaki giysilerin gölgelerini bişeylere benzetip çığlığı basıyorum çadırda kalsam nolurdu kimbilir