hiç arkadaslarinizdan korktunuz mu?
-
- Üye
- İsim: ...
hiç arkadaslarinizdan korktunuz mu?
evet hiç korktunuz mu?
fobi anlaminda bahsetmiyorum... onlari gorunce icinize sıkıntı girdigi oldu mu?
mesela benim iki arkadasim var... felaket tellallari onlari dusununce kotu anilarim aklima geliyo agliyorum...bazen de haksizlik mi yapiyorum diye dusunuyorum... siz hic boyle hissettiniz mi?
fobi anlaminda bahsetmiyorum... onlari gorunce icinize sıkıntı girdigi oldu mu?
mesela benim iki arkadasim var... felaket tellallari onlari dusununce kotu anilarim aklima geliyo agliyorum...bazen de haksizlik mi yapiyorum diye dusunuyorum... siz hic boyle hissettiniz mi?
-
- Üye
- İsim: mesut
-
- Üye
- İsim: cansu
-
- Görevli
- İsim: güLşah
-
- Üye
yok oyle degilyaskaman yazdı:hani şu ata demirer'in gösterisinde anlattığı gibi birçok cümleye "oğlum var yaa..." diye başlayan tiplerden bahsediyoruz sanırım yok benim öyle arkadaşım
yani bu arkadaslariniz size kotu haberi veriyor...
dedigim gibi felaket tellalari ve de her seye karamsar yaklasiyorlar beni de karamsarliga boguyorlar...
onlarla arkdaslik kurmak istemiyorum evet onları gormek seslerini duymak istemiyorum... kotu anilar aklima geliyor.. kotu seyleri onlardan ogrendigim icin anlatabiliyor muyum ???
-
- Takımdan
- İsim: Aslı
Benim oldu malesef hakikaten bazen o anda buhar olup yok olasın geliyo ama bu imkansız aslında, scalon buda sana bi cevap gibi birşey olucak.O insanları hiçbir zaman hayatınızdan çıkaramazsınız ama bazen öyle birşey olur kii hiç görmek bile istemezsiniz.niye konuşuyorsunuz dersen;
ya aynı yerde oturuyorsundur,ya o seni çok seviyordur ve bırakmak istemiyordur,ya arkadaş ortamınız birdir sen konuşmak istemesen bile o ortama gelicektir falan falan...bayaaa açıklayıcı oldu heralde
Sonuç olarak yanlış anlaşılmasın dediğim bu kişiler aslında nefret edilen insanlar değillerdir...Yeri gelir onları bile ararsın yalnızlığında (ama herzaman değil)...
ya aynı yerde oturuyorsundur,ya o seni çok seviyordur ve bırakmak istemiyordur,ya arkadaş ortamınız birdir sen konuşmak istemesen bile o ortama gelicektir falan falan...bayaaa açıklayıcı oldu heralde
Sonuç olarak yanlış anlaşılmasın dediğim bu kişiler aslında nefret edilen insanlar değillerdir...Yeri gelir onları bile ararsın yalnızlığında (ama herzaman değil)...
-
- Üye
evet duygularima cok gusel tercuman oldun
onlara simdi bunlari okusalar beni annamazlar... ve (artik ben mi cok supheciyim ama) o masum hallerini takinirlar yine...
beni gercekten seviyorlar mi sevmiyorlar mi bilmiyorum ama onlari bir daha gormek istemiyorum desem yuzlerine karsi bana cok kırılırlar - ya da kırılmıs gibi yaparlar! -
her zamanki klasik sozleri de su... "Biz senin iyiligini istiyoruz..."
bu ne bicim iyilik annayamadim dogrusu.. iyilik yaparken kotuluk yaptilar aslinda...
onlara simdi bunlari okusalar beni annamazlar... ve (artik ben mi cok supheciyim ama) o masum hallerini takinirlar yine...
beni gercekten seviyorlar mi sevmiyorlar mi bilmiyorum ama onlari bir daha gormek istemiyorum desem yuzlerine karsi bana cok kırılırlar - ya da kırılmıs gibi yaparlar! -
her zamanki klasik sozleri de su... "Biz senin iyiligini istiyoruz..."
bu ne bicim iyilik annayamadim dogrusu.. iyilik yaparken kotuluk yaptilar aslinda...
-
- Kıdemli üye
- İsim: Metin Çetin
-
- Üye
- İsim: gözde
-
- Görevli
iyi güzel de,benim sorumun kalan son kısmı da vardı ..yagmurlar yazdı:scalon buda sana bi cevap gibi birşey olucak.O insanları hiçbir zaman hayatınızdan çıkaramazsınız ama bazen öyle birşey olur kii hiç görmek bile istemezsiniz.niye konuşuyorsunuz dersen;
ya aynı yerde oturuyorsundur,ya o seni çok seviyordur ve bırakmak istemiyordur,ya arkadaş ortamınız birdir sen konuşmak istemesen bile o ortama gelicektir falan falan...
benim de var öyle bir arkadaşım ama ben onu sevdiğim için, olduğu gibi kabul ettim.. taban tabana zıt fikirlerde olduğumuz konular o kadar fazla ki.. ama o benim için atsan atılmaz satsan satılmaz.. ben de onu öyle kabul ettim.. sorgusuz sualsiz..
bilmem anlatabildim mi?
-
- Üye
hehe
sanırım yanlış anlaşıldım...
arkadaşlarımın aslında bi suçu yok.. ya da olsa da benim onlara karşı hislerim o suçlarından dolayı değil.
Hani insanın başındankötü bir olay geçer o anda dinlediği şarkı da her zaman kötü şarkısı olarak kalır,
o şarkıyı her duyduğunda o kötü anıyı hatırlar...
onlar da oyle.. yani onları görmek istemesem ve bunu onlara söylesem sacma olur cunku onların bi sucu yok... (belki de var ama oraya hic girmeyelim )
bir yandan da her gordugumde umitsizlige karamsarliga o kotu gunlere dogru surukleniyorum...
boyle arada kalmıs durumdayım...
sanırım yanlış anlaşıldım...
arkadaşlarımın aslında bi suçu yok.. ya da olsa da benim onlara karşı hislerim o suçlarından dolayı değil.
Hani insanın başındankötü bir olay geçer o anda dinlediği şarkı da her zaman kötü şarkısı olarak kalır,
o şarkıyı her duyduğunda o kötü anıyı hatırlar...
onlar da oyle.. yani onları görmek istemesem ve bunu onlara söylesem sacma olur cunku onların bi sucu yok... (belki de var ama oraya hic girmeyelim )
bir yandan da her gordugumde umitsizlige karamsarliga o kotu gunlere dogru surukleniyorum...
boyle arada kalmıs durumdayım...
-
- Görevli
-
- Üye