hoş gözükmeyenler
-
- Takımdan
- İsim: Hakan
Re: hoş gözükmeyenler
neden inasanlar küçümseniyor anlamıyorum...siz kendinizi ne sanıyorsunuzki ?gölge yazdı:siz ne düşünüyorsunuz bilmiom ama ben alev alevde çakmak yakan zihniyetten nefret ediyorum sizin de böle sinir olduğunuz şeyleri benimle paylaşırsanız sevinirim
bırakın insan içinsden nasıl davranmak geliyorsa davransin..sen onaylamıyorsan yapmazsın o hareketi olur biter....
-
- Takımdan
kim kime izin vermiyor anlamadım ki.arkadaşlar onlara izin vermemek gibi bir hakkımız var mı sizce.FD izin vermiş ki bu albüm onlara da satışa sunulmuş.Bence bizim izin vermemek gibi bir lüksümüz yok.Dinleyen dinlesin,nasılsa herkes anlayabildiğince dinliyor.Kimse sizin anladıklarınızdan birşey çalamaz.
Arkadaşın bir tanesine hep beraber girişmişsiniz ama biraz haklı gibi.Siz onlar başka şarkılara da şuralarını buralarını sallıyorlar diyerek onları küçümserseniz,ben de size hiç disco ya gitmiyor musunuz diye sorarım.Bırakın herkes kendine huzur veren hareketleri yapsın.lakin FD de konserlerinde öyle yapmıyor mu?
Arkadaş sizi eleştirirken biraz sert davranmış olabilir ama sizi küçümsememiş bence.Sadece başkalarını küçümsediğinizi hatırlatmış ve zaten bazı arkadaşlar da kibirli olduklarını kabul ettiler.
Arkadaşın bir tanesine hep beraber girişmişsiniz ama biraz haklı gibi.Siz onlar başka şarkılara da şuralarını buralarını sallıyorlar diyerek onları küçümserseniz,ben de size hiç disco ya gitmiyor musunuz diye sorarım.Bırakın herkes kendine huzur veren hareketleri yapsın.lakin FD de konserlerinde öyle yapmıyor mu?
Arkadaş sizi eleştirirken biraz sert davranmış olabilir ama sizi küçümsememiş bence.Sadece başkalarını küçümsediğinizi hatırlatmış ve zaten bazı arkadaşlar da kibirli olduklarını kabul ettiler.
yapmayın allah aşkına,bu durumda siz hiç rahatsız olmuyosunuz öyle mi??ben feridun düzağaç ı farklı+kaliteli olduğu için tercih ettim ki çoğumuz da öyle değil mi?ve şimdi kalkmış onun konserinde petek dinçöz dansı yapılmasında hiç bi sakınca olmadığını söylüyosunuz??ben bu zihniyeti kabul etmiyorum ve izin de vermiyorum!
-
- Takımdan
- İsim: Hakan
evet arkadaşlar.fd nin şarkılarında kalçasını sallyabilecek yeteneği varsa kişinin ve bunda huzur buluyorsa bırakın sallasın.sen ben sallamayız tamam da,burada mesele zaten kalça sallama meselesi değil.Mesele kimsenin ne yapacağına kimsenin karışamayacağıdır.Böyle bir şeye FD nin bile izin vermeme yetkisi yokken,kim kime izin vermememye çalışıyor anlamıyorum.Zaten FD nin böyle bir yetkisi olsa bile , kimseye karışmayacağından eminim ben.
blaqxi nin eleştiriş şekli ve diğer arkadaşların tavırlarında hatalar var bence.Herkes sakin olsun.Ben burada dipno ya katılıyorum açıkcası.kimse kimseye karışmamalı.Melissa_ izin vermiyorum demek bence biraz yanlış gibi.Blaqxi sende eleştirinde haklı gibisin ama daha dikkatli eleştirmelisin.Bir kalp çabuk kırılır ama çabuk tamir edilemez.