siz ne düşünüyorsunuz bilmiom ama ben alev alevde çakmak yakan zihniyetten nefret ediyorum sizin de böle sinir olduğunuz şeyleri benimle paylaşırsanız sevinirim
evet gerçekten çok banel geliyor ama FD nin şarkılarından bizim aldığımız elektriği alamayanlardır onlar.onlarda alıyorlarda aslında voltajları biraz düşük galiba.
öyle bir şey olması mümkün mü ozaman cümle düşüklüğü oluyor taraftar deyince fanatikler akla gelir. Bir şeye ilgi duyarsanız eğer onun geçmişinde öğrenmeye başlanırki tam bir fanatik hayran olunur ha eğer sadece özenti ile veya hava atmak gibi bir takım duygular ile hayranlık duyanlar deyese idi amenna
konserlerde i love you fd diye bağırıp, son albümden bi kaç şarkıyla konserde sessiz çoğunluk oluşturan, petek dinçöz le kalça sallayıp tarkan'la zil takıp oynayan tiplerin gelip konserde fd ile bi taraflarını sallamalarına................
gıcık oluyorum!!!!!!!!!!!!
Biraz sert bi tepki olduğunu düşündüğüm halde sırf bu yüzden "Alev alev" şarkısını dinlemiyorum f.d nin sanki bu şarkıyla popüler kültüre yenilmiş gibi geliyor...
Ya Arkadaşlar neyin tartışmasını yapıyoruz hepimiz Feridun Düzağaç hayranlarının nasıl bir kişilik taşıklarını kendi kişiliklerimizden biliyoruz... onun için kimin F.D hayranı kim özenti kim hava atmak için dinleyen kim anlaya biliyoruz. Bizim yapacağımız tek şey böyle şahsiyetlere izin vermemiz.... eğer izin veriyorsak hiç bir şeyi tartışmayada hakkımız yok