anlayan el sallasın bana merhaba der gibi
beden gitmeye teşne hayat kal der gibi
şarkının bu kısmı geldiğinde cidden ayağa kalkıp el sallayasım geliyo
acaba şarkılarının genelde zor anlaşılır olduğunu mu kastediyo??biz; şarkıların içindeki derin anlamları kavrayabilen nadir insanlardanız dimi??demek ki biz el sallayabiliriz
annem çok beğenmiş bu şarkıyı' herkes anlayamaz bu sözleri durdu durdu gene harika şarkılarla çıktı karşımıza feridun''dedi.doğru söze ne denilebilirki.bu arada ben yüksek seste dinlerken bazen coşuyorum ve el sallıyorum.yalan değil valla
anlayabilen nadir insanlardan değiliz de,şarkı sözleri üzerinde düşünen (veya düşünmek zorunda kalan),şarkılardaki duyguları tam olarak hissedebilmek için kafa yoran insanlardanız bence...
YA ARKADAŞLAR ŞARKININ BU KISMINI DİNLERKEN GERÇEKTEN TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLUYOR.FERDUN DÜZAĞAÇ HARİKA İŞLERİN ADAMI.ALBÜMÜ KİME DİNLETTİYSEM HERKES HAYRAN KALDI
hseven359 yazdı:anlayabilen nadir insanlardan değiliz de,şarkı sözleri üzerinde düşünen (veya düşünmek zorunda kalan),şarkılardaki duyguları tam olarak hissedebilmek için kafa yoran insanlardanız bence...
bencede hala anlayamadığımı düşünüyorum tam olarak...
şarkı o kadar farklı ki ... arabeskten nefret ederim ama şarkı öyle bi hava yakalamışki insanı coşturuyo.özellikle 'deli ye vurdum ' diyo ya manyak bişe