Şafak Ongan'da çok güzel sorular sordu..Sanki bizim siteyi takip etmiş gibi geldi bana..Çok güzel saptamaları vardı .Özellikle son albümünüzde fd,dipteyim gibi şarkı yok sorusunu sorunca aklıma bizim sitede son albümle ilgili yaptığımız yorumlar geldi.
aaaaa inanamıyorum yaa yazık olmuş yanlış yere bakmışsınız
saat 7 yi on geçeydi o sabah. ben çok büyük keyifle seyrettim ayrıca bugün öğleden sonra saat 3ü çeyrek geçe de vardı ben 4 kez de büyük bir keyifle seyrettim ama hala yetmedi tabiiki
ağlıyacağım şimdi ya her hafta frekansa baktım geçen hafta istanbul dışındaydım ve tv seyretme imkanım yoktu oooof allahım oooffffff. o kadar da mail atmıştık frekansa çabalarımız sonuçlandı ama ben göremedim nedir bunun adı? buldum kara bahtım kör talihim...
üzülme dostum ...sendede var bahtsızlık..ritimdekininde sonunda yetişmiştin galiba..ama üzülme yakalarsın bir gün..aslında benim aklıma bilgisayara kaydetmek geldi ama kaydedecek araç yoktu...
Ya bende çok üzüldüm bir daha tv ye çıktığı zaman beni de arayın arkadaşlar ne olur ama nasıl ulaşabilirsiniz bilmiyorum buraya da tel no yazılmaski off
GERÇEKTEN HEM AKŞAM Kİ FREKANS PROGRAMINI HEM DE GECE TEKRARINI SEYRETTİM GERÇEKTEN SUNUCUSU ÇOK KALİTELİ SORULAR SORDU FD KENDİ HAS TARZIYLA ÇOK SAMİMİ CEVAP VERDİLER GERÇEKTEN FD'Yİ HAYRANLIKLA İZLEDİM.