gölge de dier feridun düzağaç şarkıları gibi anlamlı bir şarkı.özellikle soundun 2.bölüme girerken sertleşmesi zaten etkileyici,hüzünlü şarkı sözlerinin daha ön plana çıkmasını sağlıyor.
...
kirletirken incitirken sokaklar düşlerimi
örseleyip yok ederken yaşamak yüreğimi
içime saklan hep orda kal
her solukta duymalıyım seni
umudumda kal
umrumda ol
SENSİZ ANLAMSIZIM SEVGİ...
emrepark yazdı:gölge de dier feridun düzağaç şarkıları gibi anlamlı bir şarkı.özellikle soundun 2.bölüme girerken sertleşmesi zaten etkileyici,hüzünlü şarkı sözlerinin daha ön plana çıkmasını sağlıyor.
...
kirletirken incitirken sokaklar düşlerimi
örseleyip yok ederken yaşamak yüreğimi
içime saklan hep orda kal
her solukta duymalıyım seni
umudumda kal
umrumda ol
SENSİZ ANLAMSIZIM SEVGİ...
katılıyorum ya insanı böyle derinden etkileyen kelimeler nasıl bu kadar güzel bi araya gelebilir ki????
ya ne söliceğini bilemiyo insan hayatımda bi şarkının bu kadar anlam taşıyabilceğine inanmazdım o kadar saçma sapan insanlar aynı saçmalıkta şarkılar yapıyolarki feridun onların arasında pırlanta gibi parlıyo müthiş bi adam ya başka bişi sölenemez heralde iyiki var..
bu kadar olaganustu sozler olamaz ya.nasıl bır duygu hıs var bu adamın ıcınde mukemmel otesı yanı ben bıle suraya dogru duzgun ıkı kelıme yazamıoken fd neler cıkarıyo ortaya .harıka mthıs bunlardan baska bıse gelmıo aklıma kelımeler yetmıyo.
nwtzk yazdı:bu kadar olaganustu sozler olamaz ya.nasıl bır duygu hıs var bu adamın ıcınde mukemmel otesı yanı ben bıle suraya dogru duzgun ıkı kelıme yazamıoken fd neler cıkarıyo ortaya .harıka mthıs bunlardan baska bıse gelmıo aklıma kelımeler yetmıyo.
arkadaşlar, sanatçıyı tanrılaştırmanın alemi yok.. kendisi de hoışlanmıyor zaten bu gibi nitelendirmelerden...
nwtzk yazdı:bu kadar olaganustu sozler olamaz ya.nasıl bır duygu hıs var bu adamın ıcınde mukemmel otesı yanı ben bıle suraya dogru duzgun ıkı kelıme yazamıoken fd neler cıkarıyo ortaya .harıka mthıs bunlardan baska bıse gelmıo aklıma kelımeler yetmıyo.
arkadaşlar, sanatçıyı tanrılaştırmanın alemi yok.. kendisi de hoışlanmıyor zaten bu gibi nitelendirmelerden...
evet halısın kendiside hoslanmıyor bir cok soyleside de kendisi soyledi zaten..