evet arkadaşlar iğrençler ama halk onları istiyo her yerde onlar var çünkü halkımız bu saçmalıklarla uyutuluyo düşünemez hale getiriliyo yani iğrenç demekle olmaz saçmalık olduklarını anlatmamız lazım en azından çevremizdekilere
ben bazı şeylerde magazincileri suçlu bulmuyorum insanlar magazincileri kendileri çağarıp yaşadıklarını gözler önünü seriyorlar neden bi feridun düzağacı,leman sam'ı v.s. daha birçok değerli sanatçıları göremiyoruz magazin programlarında bence onlar işlerini yapıyolar magazincilere malzeme verenler bizim sanatçı diye ünlü diye tabir ettiğimiz insanlar ama artık bundan da şüphe eder bir durumdayız haklı olarak
Magazin programlarından nefret ediyorum!!!Haberlere çıkıyorlar,gazete de son sayfa da ya da ikinci sayfa da!!!Saçmalık...Bana ne kim kiminle kaç kere evlenip boşanmış.Bana ne onların sevgililerinden!!!!
Ama izlenilmesi üzüyor beni.Hemde reyting rekorları kırıyorlar. YOZLAŞIYORUZ!!!!!
Yahu şu magazin haberleri akşam haberlerine de çıkıyor.Bana ne kim kaç sevgili değiştirmiş?İnsanların gözlerine sokar gibi memleketle ilgili önemli bir haberden sonra koyuyorlar Saçmalık!
bir yığın......sürüsü.şu şurda ne yapmış?o kimi kiminle aldatmışş..açlıktan yokluktan ölen çocuğu kim ne yapsın..dünyada savaş varmış kimin umrunda,ölen bebekler varmış..işkence zulüm altında olanlardan bize ne?........biz oturalım ve seyredelim..
zaten bu programların iğrenç olduğu konusunda aklı basında olan herkes hem fikir ve izlemiyor bu tip programları.bu programaları izleyenler zaten daha çok eğitim ve kültür düzeyi daha düşük olan kimseler şahsen kendi akrabalarım seyrediyor diye çok kızardım eskiden ama sonra düşündümki ev hanımı olan herhangi bir eğitim seviyesi olmayan birisine kalkıpta siyaset programı veya güzel bir film izlemesini önermek salaklık olur bu yüzden artık kızmıyorum işte bu şekilde izleyenler oldukça bu programarında arkası kesilmeyecektir bence