Gittin... Nasıl bir ben bıraktın ardında bilmiyorsun, Bilmeyeceksin de...
Giderken sesini, nefesini, herşeyini alıp gittin bi tek kokun hariç, bir tek kokun kaldı bende... Biliyorum efil efil esen rüzgarlarla kokun da yok olup gidecek bir gün... Peki içimdeki sancı nasıl dinecek, açtığın bu büyük yara nasıl kapanacak? Sensizliğe nasıl alışacağım ve hayatın tadına yeniden nasıl varacağım? Yarım kalmış bu cümlelerimi nasıl tamamlayıp nokta koyacağım? Şimdi bana bu bir yığın sorunun cevabını kim verecek? Kim...?
Şimdi ben kanrevan gözlerin hesabını kime soracağım? Kiminle farkedeceğim hayatın güzelliğini, hayatın anlamını nasıl bulacağım tekrar?
Elimde kalan cevapsız soru cümleleriyle anlamsızca sensizliğe alışmaya çalışırken aldığım nefesin bana ağır gelişini nasıl anlatacağım?
Nasıl bir ben bıraktın ardında bilmiyorsun, bilmeyeceksin de zaten istesemde anlatamam sana bunu...
Gülçin
Nasıl Bir Ben Bıraktın...
Re: Nasıl Bir Ben Bıraktın...
Gidenler hiçbir zaman bilmedi geride ne bıraktığını...
Sadece şiirler anlattı ardından yaşananları.
Ama onlarıda anlayanlar,
-sadece-
baharı ansızın yitirmiş olanlardı...
Sadece şiirler anlattı ardından yaşananları.
Ama onlarıda anlayanlar,
-sadece-
baharı ansızın yitirmiş olanlardı...

umrunda değildir gidenin ardında bıraktıkları..umrunda olsaydı bırakmazdı..konuşularak çözülemeyecek hiçbir şey yok..bitmesini istedi bitti..gitmeyi istedi gitti..şimdi ben,bir gidende mi kalmayı istiyorum yoksa ona iyi yolculuklar dileyip en az onun kadar umarsızca arkamı dönmeyi mi..
gidene dur demekte , kalana git demek kadar zordur ...
geride bıraktıklarını toplamak ise kalana düşer her zaman tek tek , tane tane usulca toplarsın nedenini bilmeden bazen ...
bir gün gelir topladığın bütün parçaları bir çırpıda silersin yerine koyabileceğin parçalar bulmaya başladığında...
bırak dağınık kalsın onlar zaman sonra zaten hakkettiği yere gidecek.sen onların yerine koyabileceğin parçalrı...
kendini bulman dileğiyle...
geride bıraktıklarını toplamak ise kalana düşer her zaman tek tek , tane tane usulca toplarsın nedenini bilmeden bazen ...
bir gün gelir topladığın bütün parçaları bir çırpıda silersin yerine koyabileceğin parçalar bulmaya başladığında...
bırak dağınık kalsın onlar zaman sonra zaten hakkettiği yere gidecek.sen onların yerine koyabileceğin parçalrı...
kendini bulman dileğiyle...
Kopunca birbirimizden ve her şeyden
Fark edemedik
Sen duvarlar ördün
Bak ben çözüldüm
Bizler mi değiştik?bir bilmece… geride kalınca çözüldü tek tek her şey, meğer ben sen olmuştum sen de ben.. ama dedim ya çözüldü her şey:(
Fark edemedik
Sen duvarlar ördün
Bak ben çözüldüm
Bizler mi değiştik?bir bilmece… geride kalınca çözüldü tek tek her şey, meğer ben sen olmuştum sen de ben.. ama dedim ya çözüldü her şey:(