Nasıl Bir Ben Bıraktın...

Makaleler, Yazılar, Şiirler ve sizin şiirleriniz.
Ayrıca bu panomuzu blog web günlüğü gibi kullanacağız. Lütfen yalnızca kendi yazı, şiir vb yazıları paylaşın.! Başkalarına ait eser ise; lütfen not düşün.
GULCIN
Üye
Üye
İsim: Gül

Nasıl Bir Ben Bıraktın...

Mesaj gönderen GULCIN »

Gittin... Nasıl bir ben bıraktın ardında bilmiyorsun, Bilmeyeceksin de...
Giderken sesini, nefesini, herşeyini alıp gittin bi tek kokun hariç, bir tek kokun kaldı bende... Biliyorum efil efil esen rüzgarlarla kokun da yok olup gidecek bir gün... Peki içimdeki sancı nasıl dinecek, açtığın bu büyük yara nasıl kapanacak? Sensizliğe nasıl alışacağım ve hayatın tadına yeniden nasıl varacağım? Yarım kalmış bu cümlelerimi nasıl tamamlayıp nokta koyacağım? Şimdi bana bu bir yığın sorunun cevabını kim verecek? Kim...?
Şimdi ben kanrevan gözlerin hesabını kime soracağım? Kiminle farkedeceğim hayatın güzelliğini, hayatın anlamını nasıl bulacağım tekrar?
Elimde kalan cevapsız soru cümleleriyle anlamsızca sensizliğe alışmaya çalışırken aldığım nefesin bana ağır gelişini nasıl anlatacağım?

Nasıl bir ben bıraktın ardında bilmiyorsun, bilmeyeceksin de zaten istesemde anlatamam sana bunu...
Gülçin
iceberg
Üye
Üye
İsim: Bulent

Re: Nasıl Bir Ben Bıraktın...

Mesaj gönderen iceberg »

Gidenler hiçbir zaman bilmedi geride ne bıraktığını...
Sadece şiirler anlattı ardından yaşananları.
Ama onlarıda anlayanlar,
-sadece-
baharı ansızın yitirmiş olanlardı... :(
unique
Yeni Üye
Yeni Üye
İsim: Fatma

Mesaj gönderen unique »

umrunda değildir gidenin ardında bıraktıkları..umrunda olsaydı bırakmazdı..konuşularak çözülemeyecek hiçbir şey yok..bitmesini istedi bitti..gitmeyi istedi gitti..şimdi ben,bir gidende mi kalmayı istiyorum yoksa ona iyi yolculuklar dileyip en az onun kadar umarsızca arkamı dönmeyi mi..
DAgINIK
Yeni Üye
Yeni Üye
İsim: gülsüm

Mesaj gönderen DAgINIK »

gidene dur demekte , kalana git demek kadar zordur ...
geride bıraktıklarını toplamak ise kalana düşer her zaman tek tek , tane tane usulca toplarsın nedenini bilmeden bazen ...
bir gün gelir topladığın bütün parçaları bir çırpıda silersin yerine koyabileceğin parçalar bulmaya başladığında...
bırak dağınık kalsın onlar zaman sonra zaten hakkettiği yere gidecek.sen onların yerine koyabileceğin parçalrı...
kendini bulman dileğiyle...
lyddek
Üye
Üye
İsim: Ece

Mesaj gönderen lyddek »

Kopunca birbirimizden ve her şeyden
Fark edemedik
Sen duvarlar ördün
Bak ben çözüldüm
Bizler mi değiştik?bir bilmece… geride kalınca çözüldü tek tek her şey, meğer ben sen olmuştum sen de ben.. ama dedim ya çözüldü her şey:(