bu benim son yazım..yarın ameliyata giriyorum, doktorların aileme söylediği "herşeye hazırlıklı olun" lafını malesef duydum. galiba bu gece son gecem. şu kısa sayılacak ömrümde sizleri tanıdığıma o kadar seviniyorumki, yüreği bu kadar sevgiyle dolu insanları kimse bir araya getiremez biliyorum. bu aslında feridun abinin sevgisi de değil, bu bambaşka bir şey. o kadar çok şey yapmak istiyordumki ama malesef zaman yetmiyor işte. hayatın anlamı işte burda yatıyor aslında...zaman...zaman hiç bir şeye yetmiyor. hani derler ya anı yaşa.. gerçekten doğru. vakit azalınca hep düşünüyorsun, hep bir şeyler daha yapmak istiyorsun ama zaman yetmiyor. olsun ben genede mutluyum, şu kısa zamanda
o kadar yüreği sevgi dolu insan tanıdımki...aslına bakarsanız şanslıyım. ölümden korkmuyorum, hayatı ve insanları çok seviyorum ama bu kaderimmiş napalım. sevgili hakan abi (karadsin) her şey için teşekkür ederim, yakın saydığım bazı arkadaşlar korkup kaçarken hastanede beni yanlız bırakmadığın için, sevgili bugfixed sana da teşekkür ederim bu saçma yazılarımı yayınladığın için, ve tüm lavinya ailesine teşekkür ederim yüreğiniz bu kadar sevgiyle dolu olduğu için.
Not: tişörtüm hala gelmedi...