SEVGİLİ GÜNLÜK

Sizin Kürsünüz. Genel de Konu dışı başlıklar...
naznadas
Üye
Üye
İsim: mavialev

Re: SEVGİLİ GÜNLÜK

Mesaj gönderen naznadas »

kızması gereken ben iken,kızılan ben oldum yine.kelimeler içimde tıkandı ya,saat kaç oldu uyuyamıyorum.berbat bir gündü.
yiltisss
Üye
Üye
İsim: yıldız

Mesaj gönderen yiltisss »

Sabah sınav,öğleden sonra boğucu bir sıcak ve yaklaşan bir sınav.. Hayat beni sınıyor.. :?
Kullanıcı avatarı
pyrazine
Takımdan
Takımdan
İsim: Ahmet

Mesaj gönderen pyrazine »

Akşam yatarken saati 9:00' a kurdum, sabah kalkınca Yonca Evcimik'in 9:15 vapuru şarkısını dinlerim diye ama meğersem şarkının adı 8:15 vapuruymuş, yanlış hatırlıyormuşum :lol: Neyse yarın 8:00 de kalkarız artık...
naznadas
Üye
Üye
İsim: mavialev

Mesaj gönderen naznadas »

bugün hiç iyi değilim..kaç zamandır düşünmedim ama bunalımda olduğumu anladım
Kullanıcı avatarı
divane86
Takımdan
Takımdan
İsim: GÜLDEREN

Mesaj gönderen divane86 »

sevgili günlük... ben artık 7. teyzeyim.. biraz daha yaşlandım ama napalım yedinci yeğende çok tatlııı...
okyanus_derin
Üye
Üye
İsim: nilgün

Mesaj gönderen okyanus_derin »

sevgili günlük;
hayatımın sınav geldi, geçti...harika..!kendimle gurur duyuyorum(!).hayatımı mahvettim!!
Kullanıcı avatarı
sinan
Admin
Admin
İsim: Sinan

Mesaj gönderen sinan »

nilgün sen de mi hayatının sınavı olarak algılayanlardansın :) bir sınavdan ibaret değil kimse arkadaşlar. bu saçmalığa önce kendiniz inanmayın. bir yıl olmaz sonraki yıl olur. okumak elbette çok güzel birşey ama o sınavı başarıp gidip bitirdiğiniz üniversite sonrası bile hayatınızın en önemli faktörünün benliğiniz olduğunu anlayacaksınız. sınavın o kadar değeri olmadığını..

önümüzdeki yıl daha çok çalışırsın, sınavı kazanmak için değil, kendine inancın için.

sınav sizlerden önemli değil
~
ansızın gelecek gibisin..
Kullanıcı avatarı
carizma
Takımdan
Takımdan
İsim: Sinan Seyda

Mesaj gönderen carizma »

evet günlük bir sınav geldi geçti..bence çok saçma bir sınavdı.Hiç beklenilmeyen sorular vardı.bu seneki sınav her zamankinden kolay olacak dediler ama; bence geçen seneki sınav bile daha kolaydı..ayrıca cevabı şıklarda olmayan sorular da vardı..ve sorular kendi içinde çelişkiye düşüyordu.. :!: Hiç beklediğim gibi geçmedi sınav.. :? ama ben elimden geleni yaptığıma inanıyorum.inşallah benim için ve bütün sınava giren öğrenciler için en hayırlısı olur.. :?
okyanus_derin yazdı:sevgili günlük;
hayatımın sınav geldi, geçti...harika..!kendimle gurur duyuyorum(!).hayatımı mahvettim!!
Nilgün bence de hayatını bu sınava bağlamamalısın.herşey bu sınav değil.Sen çalışıp elinden geleni yaptın.Ben de çalışıp elimden geleni yaptım.Bana göre bundan sonrası bizim değil sistemin hatası.. :!: Üzme kendini n'olur.. :? ve üç kuruşluk bir sınavı hayatının odak noktası yapma sakın.. :?
birEflatunOlum
Üye
Üye
İsim: hatice

Mesaj gönderen birEflatunOlum »

sevgili günlük
ben de girdim sınava.. normal denemelerimden 20 puan düşük aldım.. hesaplarıma göre tabi.. 2006dan bile zordu bence.. ama içim o kadar rahat ki.. bütün sene elimden geleni yaptım.. olmadıysa elbette vardır bir hayır.. kimse sıkmasın canını.. bu saçma eğitim sistemi sıksın canını.. hiçbir şey bizden önemli olamaz =)
okyanus_derin
Üye
Üye
İsim: nilgün

Mesaj gönderen okyanus_derin »

doğru diyorsunuz aslında ama ne biliyim işte... neyse umarım hepimizin istediği gibi olur herşey; bu yıl yerleşip kurtuluruz bu sınavdan. :)

ve gerçekten hayret ediyorum bu soruları hazırlayanlara yanlış soru hazırlayabiliyorlar ya harikalar..! :shock:
GULCIN
Üye
Üye
İsim: Gül

Mesaj gönderen GULCIN »

Ne acılarım benziyor sizinkine, ne sevinçlerim
Bırakında koşayım yalınayak, bırakında kanasın dizlerim...
Safkan
Üye
Üye
İsim: Şahika

Mesaj gönderen Safkan »

sevgili günlük,
bugün çok yorgunum kendimi arıyorum bulana ödülüm bile var...
vücuduma yapılan bu işkencede nedir?
hoca1982
Üye
Üye
İsim: selçuk

Mesaj gönderen hoca1982 »

Çok sevdiğim arkadaşımla ya da dostum,sırdaşım herşeyimle ayrıyız.Geçen hafta nişanlandı ve beni çağırmadı bile..O kadar üzüldüm ki anlatamam..Ben bunu hakedecek ne yaptım ki ona:Hiç birşey....
Sevgili günlük nedense kendimi bu aralar çok yalnız hissediyorum.Kimseyle konuşamıyorum ya da konuşacak kimse yok..Çok yalnızım......
Bu yalnızlık beni inanılmaz bir uçuruma doğru itiyor.....
'YALNIZIM'anlayın....
paranoyak
Üye
Üye
İsim: burcu

Mesaj gönderen paranoyak »

sevgili günlükcümcüm;
bugün yine mutlu olmanın değer görmenin özleminin çekildiği sırdan kenara atılmıs bi gündü.yalnızlık karsı koyulmaz bi hızla yakınıma geliyor.okul bitti.eve dönüş...sessizlik,yalnızlık,yalan,kandırmaca,sonu belli olmayan bekleyiş yaklaşmakta.güzel ülkem(!) güzel hükümet (!) güzel üniversitem (!) biraraya gelince ne kadar da güzel (!) oldunuz öyle.mezunum.yarın keplarimizi atıcaz.mezun olmak da okula kayıt olmak gibi paralı.hersey para güzel ülkem! bi öğrenciniz mezun oluyo ve siz iş imkanı sağlamak yerine mezun olmanın zaaflıgından bile para kazanmaya bakıyorsunuz.benim zorluk cekerek sıkıntı içinde okuyan arkadaslarım mezun olmanın sevincini bile yasayamasınlar mı? para... sen nelere kadirsin ... :yok:
terry
Üye
Üye
İsim: gökhan

Mesaj gönderen terry »

günlükçüğüm naber ya görüşemiyoruz çoktandır bende iyi her şey hatta fazla iyi her şey yolunda maşallah inşallah o da sınavı kazanıp istanbul'a gelince biraz daha iyi olacak her şey