SEVGİLİ GÜNLÜK
Re: SEVGİLİ GÜNLÜK
kızması gereken ben iken,kızılan ben oldum yine.kelimeler içimde tıkandı ya,saat kaç oldu uyuyamıyorum.berbat bir gündü.
Sabah sınav,öğleden sonra boğucu bir sıcak ve yaklaşan bir sınav.. Hayat beni sınıyor.. 

Akşam yatarken saati 9:00' a kurdum, sabah kalkınca Yonca Evcimik'in 9:15 vapuru şarkısını dinlerim diye ama meğersem şarkının adı 8:15 vapuruymuş, yanlış hatırlıyormuşum
Neyse yarın 8:00 de kalkarız artık...

bugün hiç iyi değilim..kaç zamandır düşünmedim ama bunalımda olduğumu anladım
sevgili günlük... ben artık 7. teyzeyim.. biraz daha yaşlandım ama napalım yedinci yeğende çok tatlııı...
-
- Üye
- İsim: nilgün
sevgili günlük;
hayatımın sınav geldi, geçti...harika..!kendimle gurur duyuyorum(!).hayatımı mahvettim!!
hayatımın sınav geldi, geçti...harika..!kendimle gurur duyuyorum(!).hayatımı mahvettim!!
nilgün sen de mi hayatının sınavı olarak algılayanlardansın :) bir sınavdan ibaret değil kimse arkadaşlar. bu saçmalığa önce kendiniz inanmayın. bir yıl olmaz sonraki yıl olur. okumak elbette çok güzel birşey ama o sınavı başarıp gidip bitirdiğiniz üniversite sonrası bile hayatınızın en önemli faktörünün benliğiniz olduğunu anlayacaksınız. sınavın o kadar değeri olmadığını..
önümüzdeki yıl daha çok çalışırsın, sınavı kazanmak için değil, kendine inancın için.
sınav sizlerden önemli değil
önümüzdeki yıl daha çok çalışırsın, sınavı kazanmak için değil, kendine inancın için.
sınav sizlerden önemli değil
~
ansızın gelecek gibisin..
ansızın gelecek gibisin..
evet günlük bir sınav geldi geçti..bence çok saçma bir sınavdı.Hiç beklenilmeyen sorular vardı.bu seneki sınav her zamankinden kolay olacak dediler ama; bence geçen seneki sınav bile daha kolaydı..ayrıca cevabı şıklarda olmayan sorular da vardı..ve sorular kendi içinde çelişkiye düşüyordu..
Hiç beklediğim gibi geçmedi sınav..
ama ben elimden geleni yaptığıma inanıyorum.inşallah benim için ve bütün sınava giren öğrenciler için en hayırlısı olur..
Üzme kendini n'olur..
ve üç kuruşluk bir sınavı hayatının odak noktası yapma sakın.. 

Nilgün bence de hayatını bu sınava bağlamamalısın.herşey bu sınav değil.Sen çalışıp elinden geleni yaptın.Ben de çalışıp elimden geleni yaptım.Bana göre bundan sonrası bizim değil sistemin hatası..okyanus_derin yazdı:sevgili günlük;

-
- Üye
- İsim: hatice
sevgili günlük
ben de girdim sınava.. normal denemelerimden 20 puan düşük aldım.. hesaplarıma göre tabi.. 2006dan bile zordu bence.. ama içim o kadar rahat ki.. bütün sene elimden geleni yaptım.. olmadıysa elbette vardır bir hayır.. kimse sıkmasın canını.. bu saçma eğitim sistemi sıksın canını.. hiçbir şey bizden önemli olamaz
ben de girdim sınava.. normal denemelerimden 20 puan düşük aldım.. hesaplarıma göre tabi.. 2006dan bile zordu bence.. ama içim o kadar rahat ki.. bütün sene elimden geleni yaptım.. olmadıysa elbette vardır bir hayır.. kimse sıkmasın canını.. bu saçma eğitim sistemi sıksın canını.. hiçbir şey bizden önemli olamaz

-
- Üye
- İsim: nilgün
doğru diyorsunuz aslında ama ne biliyim işte... neyse umarım hepimizin istediği gibi olur herşey; bu yıl yerleşip kurtuluruz bu sınavdan. 
ve gerçekten hayret ediyorum bu soruları hazırlayanlara yanlış soru hazırlayabiliyorlar ya harikalar..!

ve gerçekten hayret ediyorum bu soruları hazırlayanlara yanlış soru hazırlayabiliyorlar ya harikalar..!

Ne acılarım benziyor sizinkine, ne sevinçlerim
Bırakında koşayım yalınayak, bırakında kanasın dizlerim...
sevgili günlük,
bugün çok yorgunum kendimi arıyorum bulana ödülüm bile var...
vücuduma yapılan bu işkencede nedir?
bugün çok yorgunum kendimi arıyorum bulana ödülüm bile var...
vücuduma yapılan bu işkencede nedir?
Çok sevdiğim arkadaşımla ya da dostum,sırdaşım herşeyimle ayrıyız.Geçen hafta nişanlandı ve beni çağırmadı bile..O kadar üzüldüm ki anlatamam..Ben bunu hakedecek ne yaptım ki ona:Hiç birşey....
Sevgili günlük nedense kendimi bu aralar çok yalnız hissediyorum.Kimseyle konuşamıyorum ya da konuşacak kimse yok..Çok yalnızım......
Bu yalnızlık beni inanılmaz bir uçuruma doğru itiyor.....
'YALNIZIM'anlayın....
Sevgili günlük nedense kendimi bu aralar çok yalnız hissediyorum.Kimseyle konuşamıyorum ya da konuşacak kimse yok..Çok yalnızım......
Bu yalnızlık beni inanılmaz bir uçuruma doğru itiyor.....
'YALNIZIM'anlayın....
sevgili günlükcümcüm;
bugün yine mutlu olmanın değer görmenin özleminin çekildiği sırdan kenara atılmıs bi gündü.yalnızlık karsı koyulmaz bi hızla yakınıma geliyor.okul bitti.eve dönüş...sessizlik,yalnızlık,yalan,kandırmaca,sonu belli olmayan bekleyiş yaklaşmakta.güzel ülkem(!) güzel hükümet (!) güzel üniversitem (!) biraraya gelince ne kadar da güzel (!) oldunuz öyle.mezunum.yarın keplarimizi atıcaz.mezun olmak da okula kayıt olmak gibi paralı.hersey para güzel ülkem! bi öğrenciniz mezun oluyo ve siz iş imkanı sağlamak yerine mezun olmanın zaaflıgından bile para kazanmaya bakıyorsunuz.benim zorluk cekerek sıkıntı içinde okuyan arkadaslarım mezun olmanın sevincini bile yasayamasınlar mı? para... sen nelere kadirsin ...
bugün yine mutlu olmanın değer görmenin özleminin çekildiği sırdan kenara atılmıs bi gündü.yalnızlık karsı koyulmaz bi hızla yakınıma geliyor.okul bitti.eve dönüş...sessizlik,yalnızlık,yalan,kandırmaca,sonu belli olmayan bekleyiş yaklaşmakta.güzel ülkem(!) güzel hükümet (!) güzel üniversitem (!) biraraya gelince ne kadar da güzel (!) oldunuz öyle.mezunum.yarın keplarimizi atıcaz.mezun olmak da okula kayıt olmak gibi paralı.hersey para güzel ülkem! bi öğrenciniz mezun oluyo ve siz iş imkanı sağlamak yerine mezun olmanın zaaflıgından bile para kazanmaya bakıyorsunuz.benim zorluk cekerek sıkıntı içinde okuyan arkadaslarım mezun olmanın sevincini bile yasayamasınlar mı? para... sen nelere kadirsin ...

günlükçüğüm naber ya görüşemiyoruz çoktandır bende iyi her şey hatta fazla iyi her şey yolunda maşallah inşallah o da sınavı kazanıp istanbul'a gelince biraz daha iyi olacak her şey