Bence dizi olmamalıydı. Eminim ki başarılı olacaktır ama artık bizim sadece bizim Feridun Düzağaçımız olmaycak .Birçok kişi sarkılarını, hayatta duruşunu bilmeden onu diziden tanıyacak ve belkide daha tanıma fırsatı bulmadan dizi reyting kurbanı olacak...
Ne yapalım belki bunlarında yaşanması gerekiyordu... Bekleyip göreceğiz...
kanal d de yakında ibaresi ile reklamları başladı dizinin sit-com ya da komedi ağırlıklı bir dizi olacağa benziyor , feridun düzağaç'ı dizide görmek tuhaf bir duygu oldu ama alışıcağız buna da sanırım
derman ın fragmanlarını ilk dün akşam izledim ne düşündüğümü ifade edecek kelimeler bulamıyorum feriduncumcum u daha sık görebilecek olmak güzel ama reyting kurbanı olup 2 günde ekrandan kaldırılan dizilerden olmasından korkuyorum umarım sevilen bi dizi olur ben diziyi merakla izlicem
Açıkçası Feridun Düzağaç'ın dizide oynamasını yadırgamadım.Fakat dizinin konusu bence pek ilginç değil.Sağlık sisteminin eleştirisi yeni bir konu değil ama belki yeni bir anlatım olabilirse ilginç olabilir.Fakat fragmandan gördüğüm kadarıyla tek izlenebilir tarafı Feridun Düzağaç.Ayrıca senaristin Gani Müjde olması endişelendirdi ,Hayat Bilgisi dizisini hatırlayınca .
Umarım sonuç hüsran olmaz ama dizi tutmazsa bile fazla büyütmemek yerinde olur.Feridun Düzağaç zaten bilinçli bir insan,ilkelerinden taviz vermez ama çok katı kurallar koyarak hayatı ağırlaştırmaya gerek yok.Yani Feridun Düzağaç dizide oynamamalı düşüncesi çok sağlıklı bir düşünce değil bence.
tamam her insanın ruhunda komedi vardır ama feridun ağbide ağır basan ruh hali daha bi derindi..illaki diziyse konusu onun bu derin tarafını yansıtsaydı keşke..mesela uğur polat gibi...ama yinede görelim bakalım hayata gülen tarafını
Dizinin tanıtımını izledim, korkuğumuz başımıza gelecek herhalde, uzun soluklu bir dizi olmayacakmış gibi duruyor. Gönül isterki yanılmış olayım... Bekleyip göreceğiz...
ne gerek vardı ki şimdi!:( eminim bu işte de başarılı olacağına fd nin ama onun ekranlarda sık sık görünmesini istemiyorum. Ona sadık bir hayran kitlesi zaten var.Feridun Düzağaç'ın ne demek olduğunu bilmeden izlenmesine dinlenmesine üzülüyorum.O bizim için fazlasıyla değerli...