İşte "BÜYÜK İNSAN" GÖKHANın Kendine Ait ikinci Şar
Teşekkür ederiz oğuz desteğin ve ilgin için..Radyonuzda şarkımızın yayınlanması konusunda söyleyebileceğimiz tek şey bizi çok mutlu ettiği..Bir de o kadar istek geliyorsa dediğin gibi ne mutlu bize..İki şarkı da zaten Noterli ve MSG'ye kayıtlıdır..Gönül rahatlığıyla çalabilirsin yani şarkıyı radyoda..Bütün ODTÜ ve radyonuzu dinleyenlere de bizden selamlar iletmeyi unutma..Teşekkür ederiz,SaygılaR...
Buarada Evet albümümüz yok henüz ama İki gün önce yaptığımız anlaşmayla Büyük İnsan şarkısının cepmelodisi çıkmış durumda..Reklamları da şuanda MMC Müzik Kanalında gösteriliyor..Burdan gelen ilgiye göre albüm yapma şansımız var..Ceplere yapılan download sayısına göre..
Bize her zaman destek olan ve güzel yorumlarını,emeklerini bizden esirgemeyen herkese https://lavinya.net aracılığıyla bir kez daha sonuz teşekkürler..SaygılaR..
Buarada Evet albümümüz yok henüz ama İki gün önce yaptığımız anlaşmayla Büyük İnsan şarkısının cepmelodisi çıkmış durumda..Reklamları da şuanda MMC Müzik Kanalında gösteriliyor..Burdan gelen ilgiye göre albüm yapma şansımız var..Ceplere yapılan download sayısına göre..
Bize her zaman destek olan ve güzel yorumlarını,emeklerini bizden esirgemeyen herkese https://lavinya.net aracılığıyla bir kez daha sonuz teşekkürler..SaygılaR..
bu sarkıları bana arkadasım yollamıstı ama biz bunu kimin soyledigini bilmiyoduk cok aradık.. kimde gorduysem sarkılar sadece "buyuk insan" ve "don" diye kayıtlı.. gokhan&serkan mı diyoruz yani artık..? söyliim bari herkese: )
bu sarkıyı ilk dinlediimizde ewde arkadasımla oturuoduk we elektrikler kesilmişti i-podda sarkı dinlioduk sarkıyı ilk defa dinlioduk o aksam we elimizde i-pod bütün gece bu sarkıyı dinledik elektirikler gelmis filan biz kopmuşuz gitmişiz gerçekten mükemmel!!
bu sarkıyı ilk dinlediimizde ewde arkadasımla oturuoduk we elektrikler kesilmişti i-podda sarkı dinlioduk sarkıyı ilk defa dinlioduk o aksam we elimizde i-pod bütün gece bu sarkıyı dinledik elektirikler gelmis filan biz kopmuşuz gitmişiz gerçekten mükemmel!!
Sesinizi duyurmaya odtüde devam edecegim. Şuan yarıyıl tatilinde olduğumuz için bilgisayarım da okulda olduğu için internet cafelerde sürekli bu siteye girip her iki parçanızı da indirip dinliyorum. Biraz zor oluyor ama idare edeceğiz artık. Selamını tüm radyomuz dinleyicilerine ileteceğim. MMC müzik kanalını izleme gibi ir olanağım yok. polifonik melodiyi nerden indirebilirim? Gercekten mukemmel bir meloi olacağına inanıyorum. Albümünüzün ilk müşterilerinden biri be olacağım. Ama albüme imza da istiyorum ona göre.
Keşke radyomuz dışarıdan da dinlenebilseydi. Bunun için çalışmalarımız devam ediyor. Odtünün bilgi işlem daire başkanlığına bu konuda baskı yapacağız. İnşallah ilerde Odtü dışına da sesinizi duyurabilirim...
Yaptığınız bu iki parça gerçekten çok başarılı ve bu başarınızın devamını diliyorum.

Keşke radyomuz dışarıdan da dinlenebilseydi. Bunun için çalışmalarımız devam ediyor. Odtünün bilgi işlem daire başkanlığına bu konuda baskı yapacağız. İnşallah ilerde Odtü dışına da sesinizi duyurabilirim...
Yaptığınız bu iki parça gerçekten çok başarılı ve bu başarınızın devamını diliyorum.
büyük insan
Serkan, kuzeni ve katkıda bulunan diğer bütün arkadaşlar;
"Büyük İnsan" için hepinize tesekkurler, cok ama cok güzel bir sarkı, defalarca dinliyorum. Duygunuza kaleminize emeginize gitarınıza sesinize saglık...
"Büyük İnsan" için hepinize tesekkurler, cok ama cok güzel bir sarkı, defalarca dinliyorum. Duygunuza kaleminize emeginize gitarınıza sesinize saglık...
-
- Site Admin
- İsim: Murat
-
- Yeni Üye
TEBRİKLERRRRRRRRRR
büyük insan adlı şarkınızı bi arkadaşımı tavsiyesi ile dinledim ve resmen şarkıya bittimmm... ve sonra araştırdım dön adlı parçanızı buldum.. bence KESİNLİKLE bi albüm yapmalısınız.... kasedi kesinlikle alırım
başarılarınızın dewamını diliorum..

başarılarınızın dewamını diliorum..

-
- Yeni Üye
-
- Yeni Üye