İşte "BÜYÜK İNSAN" GÖKHANın Kendine Ait ikinci Şar
İşte "BÜYÜK İNSAN" GÖKHANın Kendine Ait ikinci Şar
sselamlar saygılar arkadaşlar...kuzenim GÖKHANın Büyük İnsan dan sora kendine ait olan DÖN şarkısını takdim etmek istiyorum...söz; bana(serkan SÖYLEMEZ) ve Gökhan a, müzik ise Kuznm Gökhan a Ait...söyleyen de tabiki Gökhan...yorumlarınızı bekliyoruz..şimdiden çok teşekkürler...(ŞARKININ TÜM HAKLARI SAKLIDIR,MSG TARAFINDAN KORUMA ALTINDADIR!!!)...İşte Link:
http://rapidshare.de/files/5647899/Doen ... _.mp3.html
http://rapidshare.de/files/5647899/Doen ... _.mp3.html
-
- Üye
- İsim: Sercan
-
- Görevli
- İsim: Burcu
İnanmıyorum ne kadar güzel ne diyebilirim ki sözler, müzik müthiş zaten Gökhan'ın sesine diyecek hiçbir şey bulamıyorum. Büyük İnsan' da harikaydı bu da öyle ellerinize yüreğinize sağlık.Dilime dolandı bile şarkınız
...Dön nasıl, kimle, nerdeysen,
Dön beni biraz sevdiysen,
Dön yüreğimde hasret çaresiz kaldı...
...Dön nasıl, kimle, nerdeysen,
Dön beni biraz sevdiysen,
Dön yüreğimde hasret çaresiz kaldı...
-
- Takımdan
- İsim: Haldun
Şarkı güzel, sözler güzel; ama müzikte biraz eksiklikler var. Ama bunlar tabi kayıdın porfesyonel amaçla yapılmamış olmasından ileri geliyor galiba. Yine de bir tavsiye olarak şarkının ortasında geçen solo şarkının başında da bir nakarat gibi geçebilir. Profesyonel bir kayıt olsa burada bir "ney" sesinin geçmesi çok güzel olabilirdi. Bunların dışında şarkıların ikisi de çok iyi ve iş yapabilecek şarkılar. İş yapmayacak bile olsa lavinya.net vb site muptelası garip insanların listelerinde hep yer alacağından şüphem yok.
çok teşekkür ediyoruz arkadaşlar...yorumlarınız bizim çok önemli...bu arada konu başlığındaki "büyük insan gökhan" lafını lütfen kimse yanlış anlamasın...kimsenin büyük diye bi iddia sı yoktur..biz sadece büyük insan şarkısıyla tanındıımız için öle yazdık...
yani o şarkıyı bilenler bizi daha rahat tanısın diye yazdık...
yanlış anlaşılmalara neden olmak istemeyiz...çünkü bi sitede yanlış anlaşılmışız...teşekkürederiz tekrar...
yani o şarkıyı bilenler bizi daha rahat tanısın diye yazdık...
yanlış anlaşılmalara neden olmak istemeyiz...çünkü bi sitede yanlış anlaşılmışız...teşekkürederiz tekrar...
slm arkadaşlar büyük insanı bi arkadaşımın tawsiyesiyle dinledim we hasta oldum. her gece onunla uyuorm sabah kalktıımda, ders çalıştıımda her yerde onu dinliorm diebilirim. gökhanın sesi we müzik o kadar dinlendiriciki huzur buluorm gerçekten. her ne kdr tanışma fırsatı olmasada en azından onunla konuşmak istiorm(serkan bana yardım et
)nese bide ben dön şarkısını indirememdm bana bu şarkıyı msnden yollıyabilecek arkadaş warmı???eer bana yardm etmek istersenz msn adresm: [email protected] lütfeeenn... 

-
- Üye
yaw sen buraya link vermişinde abi ben indiremedim mumkunse bana biri bunu virussuz bi sekilde atabilirmi??? [email protected] lutfen gonderin ...Ayrıca buyuk insan super olmus babam bile begendi oda dinlioo
hotmail de bu şarkıyı alabilecek yer yok sanırım..gmail veya yahoo verirsen yollarım...herkese tekrar teşekkürler buarada...albüm için biraz daha bekleyeceğiz sanırım..bizim de isteğimiz o..ama öncelikle gereken yerlere kadar ve etkili bir biçimde ulaşması gerek bu şarkıların..saygılar...alparda yazdı:yaw sen buraya link vermişinde abi ben indiremedim mumkunse bana biri bunu virussuz bi sekilde atabilirmi??? [email protected] lutfen gonderin ...Ayrıca buyuk insan super olmus babam bile begendi oda dinlioo
-
- Üye