Ya zeze kardes... aynen senin gibi düsünüyorum yaw. Ben buraya gelmeden önce nefret duygusunu tanimazmisim meger. Bide benimkiler üstüne üstlük alman...iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih!!! Ben bu kadar igrenc bir millet daha tanimiyorum ya. Bunlar kadar iki yüzlü kaypak bir millet daha yoktur yani. Buradan kurtuldugum gün dünyanin en mutlu insani olacagim sanirsam!!! Biktim ya, biktim...
İŞYERİNDEKİLERİ ÖLDÜRÜRSEM ÇOK YATAYMIYIM?:)
-
- Admin
- İsim: Ersin
-
- Takımdan
- İsim: yaprak
-
- Admin
- İsim: Sinan
-
- Üye
-
- Takımdan
- İsim: yaprak
-
- Üye
Re: İŞYERİNDEKİLERİ ÖLDÜRÜRSEM ÇOK YATAYMIYIM?:)
iş,iş,iş...
ya neden yapmak istediklerim ile yapmak zorunda olduklarım aynı değil...ya tam aynı olmasın tamam ama birazcık olsun benzesin ya azıcık... baskalarını üzmeyeyim aman ailem kırılmasın diye man aileme dısardan laf gelmesin diye yapmak zorunda olduklarımdan bıktım..
Ailemi kırmamak için böyle yaşamaktan şu annemin masa başı bilgisayarın var diye böbürlendiği işimdende bıktım....
Ben sadece bir şans istiyorum sadece bir şans ...
Of Allah'ım yaa kocaya kaçacam en sonunda...
ya neden yapmak istediklerim ile yapmak zorunda olduklarım aynı değil...ya tam aynı olmasın tamam ama birazcık olsun benzesin ya azıcık... baskalarını üzmeyeyim aman ailem kırılmasın diye man aileme dısardan laf gelmesin diye yapmak zorunda olduklarımdan bıktım..
Ailemi kırmamak için böyle yaşamaktan şu annemin masa başı bilgisayarın var diye böbürlendiği işimdende bıktım....
Ben sadece bir şans istiyorum sadece bir şans ...
Of Allah'ım yaa kocaya kaçacam en sonunda...
-
- Admin
- İsim: Sinan
zeze ben işsizlikten bunaldım seni öldüysem çok yatay mıyım
~
ansızın gelecek gibisin..
ansızın gelecek gibisin..
-
- Takımdan
- İsim: Ahmet
kızlar hadi kocaya kaçıyo erkekler ne yapsın
HAKLISIN SİNAN İŞSİZLİK DAHA ZOR AMA HERKESİN OLDUĞU GİBİ BENİM DE HAYALLERİM VARDI...AZCIK HUYSUZLUK HAKKIM DEĞİL Mİ....
BU ARADA ERKEKLERDE ALSIN SEVDİĞİNİ UZAKLARA KAÇSIN....
BU ARADA ERKEKLERDE ALSIN SEVDİĞİNİ UZAKLARA KAÇSIN....
-
- Üye
- İsim: yelda
zeze,ne yapıyor ki müdürün,anlat bakalım belkı rahatlarsın.ben de şu anda bulunduğun okulun yönetımınden şikayetçiyim aşırı derecede.çünkü turkıyenın en iyi okullarından birinde okuyorum.ama bu okulda defıle yapılıyor,ayakkabı defılesı olunca mankenler ayakkabıdan başka birşey giymiyor,ve ana haber bultenlerınde itu maçka TESİSlerı diye çıkmış okulumuz.ve bundan kazanılan parayla yıne tuvaletlerımız yaptırılmıyor.iğrenç pis bir okul orası.leş gibi heryer.ve ben bu durumu protesto etmek için karıkaturlerle destek verıyorum.ama bugün çizdiğim karıkatürü keşke çizmeseydım dıyorum,hepsının altında ismim yazıyor,yanı rektör istese bulur benı valla bak korktum şimdi. aman yaa ben yaptığımın arkasında dururum da uğraşmak zor,öff neyse ben çizmeye devam edeceğim zaten.işte zeze yönetımler böyle canım .senınkıler neler yapıyor anlatsana
canımın içi benim yönetimle falan derdim yok...boş insanlar onlar benim derdim kendimle ,istediğim yerde değilim ya da daha çok erken ....istediğim düşlediğim gibi değil hiçbirşey...para hiçbirzaman hersey demek değil...işini sevmedikten sonra boş hepsi..
bence de bir işte en önemli şey ruhen huzur içinde olmak, böylece o işi seversiniz de. aksi takdirde dünyaları da verseler dayanabilme şansınız azalır. belki para için binbir derde katlanan insanlar var ama değmez diye düşünüyorum. ama ülkemizdeki gibi ailesinin geçimi uğruna bu kahrı çekenlere de sonsuz saygı duyuyorum.
-
- Site Admin
- İsim: Murat
Kimi öldürürsen öldür çok yatarsın.. berbat bir başlık
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
.Terazinin Hüznü.