kabuslar

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
Kullanıcı avatarı
Bugfixed
Site Admin
Site Admin
İsim: Murat

Mesaj gönderen Bugfixed »

üyelerimiz bana mail yoluyla gönderirlerse eklerim ben.
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
dedetor
Üye
Üye
İsim: Sercan

Mesaj gönderen dedetor »

Eminim ki benim gibi tv izleyemeyen bir çok arkadaş var.Bu yüzden de hiçbir programdan haber alamıyoruz.Bu sitede böyle birşey yayınlanması benim gibiler için de çok önemli.Ve hatta konser kayıtlarını da bulabilirseniz yayınlayın.Bu galiba böyle sitelerde bir ilk olmuş olur.
spectra
Üye
Üye

Re: kabuslar

Mesaj gönderen spectra »

[quote="buralarsoguk"]arkadaslar sizce bu uc haftayi ne aptim
1.feridunun zaga programini kayd etim
2. fd nin bjk tv konuk oldugu reportaji ayrica yapdigi kaleciligi de kayd ettim
3 fdnin dream weekendini kayd ettim
4 fd nin baska yerde yok tekrarini ki gala tv de yayinlaniyor kayd ettim
quote]

kaydetmişsin ama bunlara bizde sahip olabilcekmiyiz?söledin şimdi ağzımızn suyu aktı resmen :D
gönderebilirmisn bi şekilde veya buraya siteye koyabiliyormusunuz?
buralarsoguk

Mesaj gönderen buralarsoguk »

mail yoluyla nasil bir saatlik programi gondereyim ya
buralarsoguk

arkadaslar bende eklemegi cok isterim ama bir kerer cok kucuk hecmde bir klipi gonderdim tam 5 saat bekledim ama gondermedi yani olmuyor bu isler maille
spectra
Üye
Üye

Mesaj gönderen spectra »

e heralde mail yoluyla olmaz!
azerbaycandaymışsın da bide
görüntüleri kesip divx formatına dönüştürürsen msn üzerinden alabilirm aslında ve burda isteyen arkadaşlara gönderebilirm bende...
spectra
Üye
Üye

Mesaj gönderen spectra »

e heralde mail yoluyla olmaz!
azerbaycandaymışsın da bide
görüntüleri kesip divx formatına dönüştürürsen msn üzerinden alabilirm aslında ve burda isteyen arkadaşlara gönderebilirm bende...
buralarsoguk

ya ben vx mi nemi bilmiyorum ya bir kac haftaya abim gelir onunla yapariz bekleyin biraz
dedetor
Üye
Üye
İsim: Sercan

Mesaj gönderen dedetor »

Feridun için sonuna kadar bekleriz.Ama sen de şu abine söyle biraz çabuk geliversin
buralarsoguk

arkadaslar ya cok ozur dilerim abin geldi sace bir gun kaldi dogum gunune gelmisti soyledim tamam ben gelince beraber yapariz dedi ama 2,3 yada dort ay sonra gelecek :oops: :oops:
buralarsoguk

arkadaslar kusura bakmayin ama fd taraftarlari bir az tenbel ben hayatinizi fd yapin demiyorum ama mesela o konsere gidiyorsun filmini de cek ne olacak ki bende sebnem ferahin 4 konseri var ve hepsini sebo taraftarlari cekmis adamlar rumeniden bile gizli film cekmisler ,her kes ay gittim fd ye sarildim resim cektirdim diyor ama ben ki gormedim ah bir orada olsaydim fd yi takip ederdim oh bir resimler cekerdim ki fd tokatla beni kendi ulkeme postalardi mesela sokakta yururken tuyayla esi yaninda harika resim olurdu yilin odulunu alirdi her halde