kabuslar
kabuslar
arkadaslar sizce bu uc haftayi ne aptim
1.feridunun zaga programini kayd etim
2. fd nin bjk tv konuk oldugu reportaji ayrica yapdigi kaleciligi de kayd ettim
3 fdnin dream weekendini kayd ettim
4 fd nin baska yerde yok tekrarini ki gala tv de yayinlaniyor kayd ettim
yani ne varsa kayd ediyorum ama bazen kabus goruyorum ki fd nin reportajlarini birini yayinlamis ve ben kacirmisim allah korusun.(elbette boyle bir seyi tarih gosytermemisde neise)
1.feridunun zaga programini kayd etim
2. fd nin bjk tv konuk oldugu reportaji ayrica yapdigi kaleciligi de kayd ettim
3 fdnin dream weekendini kayd ettim
4 fd nin baska yerde yok tekrarini ki gala tv de yayinlaniyor kayd ettim
yani ne varsa kayd ediyorum ama bazen kabus goruyorum ki fd nin reportajlarini birini yayinlamis ve ben kacirmisim allah korusun.(elbette boyle bir seyi tarih gosytermemisde neise)
-
- Takımdan
evet altinci hisim birde ben telvezyonu sace f.d icin izliyorum yani ben bir kanali kac dakkadan cok izlemem hep ceviririm boylece rasliyorum birde gercekten birde benim uykularim dogru cikar mesela o gun gordsum fd nin konserindeyim uykudan uyandim telvezyonu acip birde trt iki de fd nin konserini gordum .valla alay etmiyorum gerceklari soyluyorum birde bence bu sitede uye olan her kes boyle seyleri bilince fd nin konuk olacagi programlar bolumune yazinca iyi olur
-
- Takımdan
-
- Takımdan
vallah kimse kusura bakmasin ama bende berader mi nemi o adami tarihe ktardim hem bir yil yas tuturdum fd hakinda cok hasasim zaten bunu bildikleri icin fd nin son albumunden tam 3 tane almislardi mesela yolda felan birini birsey olursa o birileri saglam kalsin diye birde ben kendim de 4,5 klanaldan fazla seyr etmem bir cnn turk bir ntv ,haber turk,tv8,dream tv ve kanal d nin de sadece zaga programini o da konuklari sevdigim olursa bjk tv de cun fd bir besikci oldugunu biliyordum unlu kartallar programini setr ediyordum da yoksa( siz benim kim oldugumu biliyormusunuz ben bir galatasarayciyim )
hem iyi ki izlemediniz cuntanimazdiniz tipki bir football yoneticisi gibi konusuyordu neise bende oldurmek istiyordum ama fd ne apmak olur ki muzisyen yonunu goze alarak af ettim onu
hem iyi ki izlemediniz cuntanimazdiniz tipki bir football yoneticisi gibi konusuyordu neise bende oldurmek istiyordum ama fd ne apmak olur ki muzisyen yonunu goze alarak af ettim onu
-
- Üye
- İsim: ali
fd kayıtlarının sitde yanlanmasını istiyorum
bden televizyon izleyemiyorum bence sevgili arkadaşlar download bolumnden fd ayit bir yer acıp boyle kayıtlasanız var yaa daha sizlerden ne isteyebilirizki..!!!