kabuslar

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
buralarsoguk

kabuslar

Mesaj gönderen buralarsoguk »

arkadaslar sizce bu uc haftayi ne aptim
1.feridunun zaga programini kayd etim
2. fd nin bjk tv konuk oldugu reportaji ayrica yapdigi kaleciligi de kayd ettim
3 fdnin dream weekendini kayd ettim
4 fd nin baska yerde yok tekrarini ki gala tv de yayinlaniyor kayd ettim
yani ne varsa kayd ediyorum ama bazen kabus goruyorum ki fd nin reportajlarini birini yayinlamis ve ben kacirmisim allah korusun.(elbette boyle bir seyi tarih gosytermemisde neise)
Kullanıcı avatarı
kumralada
Takımdan
Takımdan

Mesaj gönderen kumralada »

bişey sorucam,nerden haberdar oluyosun böyloe hepsinden,belirli bir kaynağın varsa sana bunları haber veren yazar mısın?
buralarsoguk

evet altinci hisim :lol: birde ben telvezyonu sace f.d icin izliyorum yani ben bir kanali kac dakkadan cok izlemem hep ceviririm boylece rasliyorum birde gercekten birde benim uykularim dogru cikar mesela o gun gordsum fd nin konserindeyim uykudan uyandim telvezyonu acip birde trt iki de fd nin konserini gordum .valla alay etmiyorum gerceklari soyluyorum birde bence bu sitede uye olan her kes boyle seyleri bilince fd nin konuk olacagi programlar bolumune yazinca iyi olur
nova

Mesaj gönderen nova »

allah kısa zamanda şifasını verir inşallah..
:lol:

yok, şaka bir yana güzel gerçekten..
melissa__

Mesaj gönderen melissa__ »

keşke senin bunları bize ulaştırabilme imkanın olsa ya??çünkü ben hiç tv seyretmiyorum ve haberim de olmuyo??
mavi_tebessum

Mesaj gönderen mavi_tebessum »

benim çoğu zaman haberim oluyor ama kaydedemiyorum maalesef.ama bjk tvde yaptığı kaleciliği ve röportajını izleyemedim,merak da ediyorum.
Kullanıcı avatarı
kumralada
Takımdan
Takımdan

bnde tv izleyemiyorum:(ve bu yüzden /90 ını kaçırıorm,gercekten buralar soğuk un bnları paylasabilceği bi yer olmasını cok isterdim:(
du-ya

Mesaj gönderen du-ya »

valla benim televizyon anlayışımı frekans ve yüxexes oluşturuyo. ama saolsun televizyonda feridun düzağaç'ı gören haber veriyor.
Kullanıcı avatarı
kumralada
Takımdan
Takımdan

sanslısın sen. o zmn,neyse bu arada önceden haberdar olduunuz fd nin katılacağı programları yazarsanız sevinirim..
du-ya

Mesaj gönderen du-ya »

ben dream weekend ve zagayı kaydetmiştim bilgisayarıma. cdye atcaktım. ama benim doğa üstü biraderim format atarken onları d sürücüsüne atmadığı için tarih oldular.
buralarsoguk

vallah kimse kusura bakmasin ama bende berader mi nemi o adami tarihe ktardim hem bir yil yas tuturdum fd hakinda cok hasasim zaten bunu bildikleri icin fd nin son albumunden tam 3 tane almislardi mesela yolda felan birini birsey olursa o birileri saglam kalsin diye birde ben kendim de 4,5 klanaldan fazla seyr etmem bir cnn turk bir ntv ,haber turk,tv8,dream tv ve kanal d nin de sadece zaga programini o da konuklari sevdigim olursa bjk tv de cun fd bir besikci oldugunu biliyordum unlu kartallar programini setr ediyordum da yoksa( siz benim kim oldugumu biliyormusunuz ben bir galatasarayciyim )
hem iyi ki izlemediniz cuntanimazdiniz tipki bir football yoneticisi gibi konusuyordu neise bende oldurmek istiyordum ama fd ne apmak olur ki muzisyen yonunu goze alarak af ettim onu
mavi_tebessum

Mesaj gönderen mavi_tebessum »

yine de merak ettiğimi söyleyebilirim o programı.
ctomak

Mesaj gönderen ctomak »

arkadaş fd kayıt larını bir fd ci olarak gönderemez misin :lol:
hseven359
Üye
Üye
İsim: ali

Mesaj gönderen hseven359 »

bence en güzeli forma ekleyebilelim bu kayıtları bütün fd ciler indirsinler bilgisayarlarına?
patik

fd kayıtlarının sitde yanlanmasını istiyorum

Mesaj gönderen patik »

bden televizyon izleyemiyorum bence sevgili arkadaşlar download bolumnden fd ayit bir yer acıp boyle kayıtlasanız var yaa daha sizlerden ne isteyebilirizki..!!!